Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Klíma akció

Fantasztikus inverteres klíma akció az Alarm & System Kft-nél.
Válassza az energiatakarékos, minoségi Fisher és Fujitsu klíma berendezéseket.
Klíma akció 6 és 10 év garanciával.

A klímára vágyók nagy kedvence a Fujitsu. De mi ennek a magyarázata? Mitől vált a márka ennyire sikeressé? Sok-sok klíma márka és gyártó termékpalettájáról lehet választani, mégis mi okból helyezik a vásárlók bizalmukat a Fujitsuba? A dolgok nem válnak népszerűvé alap nélkül!

Fujitsu inverteres klíma akció 10 év garanciával

A Fujitsu világhírű név a klíma technika gyártásában. A régóta fennálló kitűnő hírnevét a vásárlók az egész világon méltányolják és megbíznak benne. Ezen fantasztikus népszerűséget a kimagaslóan jó minőség, megbízható és energiatakarékos működés, a kedvező árérték arány, az egyszerű telepíthetőség, a gazdag klíma modell választék, és a tartósság alapozta meg. Emellett az esztétikai igényeket is maximálisan kielégíti a Fujitsu klíma formatervezett kivitelével. A formatervezésen túl jól kihasználható funkciók sora biztosítja használójának a kényelmet és a maximális komfortot.

Néhány érv, amiért érdemes figyelni az inverteres klíma akció megjelenését

Minőségi klíma akció

Minden Fujitsu klíma még a legegyszerűbb is minőséget képvisel, nagyszerűen üzemeltethető még ott is, ahol az átlagtól nagyobb és hosszan tartó a hőség, vagy forrók a nyarak, mint például Magyarországon és fokozott igénybevételnek van kitéve a klíma.

Megfizethető klíma akció

Azt nem állítjuk, hogy a Fujitsu klíma olcsó, azonban, azt igen, hogy meglehetősen kedvező árérték arányt képvisel, főképpen, ha a magas minőség és a gazdaságos üzemelés domináns szempont. Szerencsés az, aki éppen az inverteres klíma akció ideje alatt kíván új készüléket vásárolni, mert így a nívós berendezést nagyon kedvező áron kaphatja meg.

Gyors klíma telepítés

Budapesten és Pest megye egész területén vállaljuk a inverteres klíma rendszerek minden igényt kielégítő telepítését is. Ennek kedvező vonzata, hogy a vásárlónak nem szükséges külön beszerzési forrást és külön szakembert keresnie. A mostani klíma akció keretében komplex szolgáltatásunk nyújtunk. A helyszíni felmérés alkalmával, a helyi körülményeket felmérve, a hűtési igényeket és egyéb elvárásokat figyelembe véve javaslatot teszünk a legalkalmasabb klíma kiválasztását és beszerelését illetően. Ne feledje, minden helyszín más adottságokkal rendelkezik és nem minden klíma modell alkalmas valamennyi helyre. Egy szakember viszont biztosan képes meghatározni, hogy a leggazdaságosabb működés és elhelyezhetőség szemszögéből melyik az Ön részére legmegfelelőbb készülék, melyet most klíma akció keretében jobb áron vásárolhat meg.

Klíma akció = maximális kényelem

Nem számít, hogy Pest megye melyik pontjáról keres minket. Szakembereink kérésére felkeresik Önt és a legjobb megoldást kínálják azoknak, akik ezt a tartós és erős klíma márkát szeretnék helységeikben használni.

Teljes körű klíma garancia

A Fujitsu klíma nem tartozik a legolcsóbb készülékek kategóriájába, hiszen magas minőséget képvisel. E minőség tudatában a piacon párját ritkító módon cégünk, mint forgalmazó 10 év klíma garanciát vállal. Ez nem vakmerőség. A Fujitsu klíma rendkívűl megbízható működésű berendezés, és professzionális szervizháttérrel rendelkezik, mely gyorsan és egyszerűen elérhető. Fontos megjegyezni, hogy cégünk nem csak a megvásárolt inverteres klíma berendezésekre, de az elvégzett beszerelési munkákra is garanciát vállal.

Sokoldalúan alkalmazható és energiatakarékos klíma akció

Fujitsu klímák választéka lehetőséget ad arra, hogy az elvárt hőmérséklet pontosan azon a helyen legyen fenntartható, ahol a vásárló igényli, akár hűtésről, akár fűtésről legyen szó. A klíma iparban a jelenleg legkorszerűbb technológia az inverteres technológia, ennek alkalmazásával készülnek a lehető legtöbb előnyös tulajdonsággal rendelkező berendezések. A hagyományos klímákkal szemben az inverteres klíma nem kapcsol állandóan ki és be az elvárt hőmérséklettartomány biztosítására, hanem teljesítményét fokozatos, lassú emeléssel, csökkentéssel éri el. Eközben nem csökkenti nagymértékben a helység páratartalmát, ami jó hatással van az ott tartózkodók hőérzetére.

Energiatakarékos inverteres klíma akció otthonába és irodájába

Az inverteres klíma ezzel a forradalmian új működési elvvel akár 35-40 %-kal is mérsékelheti az üzemeltetési költségeket. Az itt említett nagyszerű tulajdonságokat alapul véve biztosan jól dönt, aki Fujitsu klímát szerez be, akár klíma akció keretében, akár teljeses áron, mert tényként fogadhatjuk el, hogy magas műszaki tartalmú és hatékony, hosszú üzemeletetése során a befektetett költség megtérül. Kedvező energiafogyasztása, hihetetlenül zajtalan üzemelése és minden igényt kielégítő formatervezett megjelenése megalapozza népszerűségét. Ha ráadásul klíma akció keretén belül sikerül beszerezni klímáját kétszeresen is jól jár.

 

Fantasztikus inverteres klíma akció. Válassza az energiatakarékos, minőségi Fisher és Fujitsu inverteres klíma berendezéseket 6 és 10 év garanciával

Tekintse meg aktuális klíma akció kínálatunkat!

Fujitsu klímák >>>

Fujitsu LLC iverteres klíma akció >>>

Fujitsu LM inverteres klíma akció >>>

Fujitsu LT inverteres klíma akció >>>

Fujitsu LU inverteres klíma akció >>>

Fujitsu mennyezeti kazettás inverteres klíma akció >>>

Fujitsu Multi inverteres klíma akció >>>


Fisher klímák >>>

Fisher Professional inverteres klíma akció >>>

Fisher Summer inverteres klíma akció >>>

Fisher Prémium inverteres klíma akció >>>

Fisher HEAT inverteres klíma akció >>>

Fisher Art inverteres klíma akció >>>

Fisher Multi inverter inverteres klíma akció >>>

Fisher mennyezeti kazettás klíma akció >>>

Fisher kültéri egység nélküli klíma akció >>>

Fisher padlóra állítható inverteres klíma akció >>>


Gree inverteres klíma akció >>>


Hamilton Digital mono inverteres klíma akció >>>

Hamilton Digital multi inverteres klíma akció >>>

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat