Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fisher Prémium klíma

Fisher Prémium klíma berendezés rengeteg extra funkcióval, korrekt áron.
Energiatakarékos és csendes működésű inverteres klíma.

Végre egy klíma, melyet azoknak alkották meg, akik otthonukban vagy irodájukban tiszta és baktériummentes levegőre vágynak. Akiknek fontos családjuk egészsége és értékelik az extra funkciókat. Akiknek egy gazdaságosan működő és költséghatékony klíma berendezés jó befektetés. Akik igazi minőséget akarnak, korrekt áron.  A Fisher Prémium klíma berendezéseket a legkorszerűbb, energiatakarékos inverteres technológiát alkalmazzák. Csendes működésükkel hozzájárulnak, hogy a pihenés igazi felüdülés legyen a legnagyobb kánikulában is. A készülékbe többféle légszűrő került beépítésre. Így a Fisher Prémium klíma valóban tiszta és egészséges levegővel hűti, vagy fűti otthonát, irodáját.

 

Fisher Prémium klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

2,6 kW-os típus: 0,64 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 2458 Ft / év.
3,5 kW-os típus: 0,98 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 3763 Ft / év.
5,2 kW-os típus: 1,62 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 6221 Ft / év.

 

A Fisher Prémium klíma berendezésekbe többféle légszűrő került beépítésre, hogy Ön és családja mindig friss, tiszta, egészséges levegőjű környezetben lehessen.

Fisher Prémium klíma a mindig friss, tiszta és egészséges levegőért

A "COLD PLAZMA" egy speciális ionizátor, amely negatív és pozitív ionokat generál egyszerre. Ezek segítségével, nagy hatékonysággal fertőtleníti, és egyben szagtalanítja a klíma berendezésen áthaladó levegőt. A létrehozott negatív oxigén ionok elpusztítják a velük érintkező különféle kórokozókat, baktériumokat, gombákat, és egyben segíti az apró porszemcsék, pollenek kiszűrését. A negatív ionok kellemes közérzetet biztosítanak.

   

A Fisher Prémium klíma aktívszenes szűrő is tartalmaz. Ez egy speciális szűrőrendszer, mely két részből áll:
1. réteg: egy elektrosztatikus elven működő finom szűrőből, mely kiszűri a mikroszkopikus méretű porrészecskéket, füstöt, állati szőrt és pollent.
2. réteg: egy aktívszén bevonatú rácsból, mely megköti a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat.

   

A silver ion szűrő bevonata ezüstionokat tartalmaz, melyek érintkezve a kórokozókkal, baktériumokkal behatolnak azok sejtszerkezetébe és gátolják növekedésüket, illetve szétroncsolják a szerkezetüket. Így a szűrő segítségével a Fisher Prémium klíma fertőtlenít és felfrissíti a keresztüláramló levegőt, elpusztítva a kórokozókat, baktériumokat és penészgombákat.

   

A Fisher Professional klíma beltéri egységen a speciális golden fin bevonat megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad. Emellett javul a hőátadás és az energiahatékonyság. Kültéri egységen a speciális golden fin bevonat biztosítja a kondenzátor élettartamának jelentős megnövekedését. A Fisher professional klíma rendszerek bevonata véd az eső és egyéb korróziós hatásokkal szemben is. A bevonatnak köszönhetően hőszivattyús üzemben lerövidül a leolvasztási idő, növelve ezzel a berendezés fűtőteljesítményét.

   

A Fisher Prémium klíma rendszerek öntisztító funkciója megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával indítható ez a funkció.

Energiatakarékos Fisher Prémium klíma

A Fisher Prémium klíma berendezések korszerű inverteres technológiája biztosítja a gazdaságos, energiatakarékos működést.

A Fisher Prémium klíma berendezések "A A+ illetve A++" energiaosztály besorolással. A kimagasló hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások lehetővé teszik, hogya Fisher Prémium inverteres klíma berendezés működése rendkívül energiatakarékos.

       

Ez jelentősen csökkenti az Ön rezsiköltségeit. A berendezés "stand by", vagyis készenléti állapotban, mindössze 1 W-ot fogyaszt.

       

Nagy hatékonyságú DC inverteres teljesítményszabályozás. Ennek köszönhetően akár évi 40-50%-os energia megtakarítást is elérhet a hagyományos klíma berendezésekhez képest. A klíma készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése, és nem zavarja a szomszédokat sem.

       

A gazdaságos éjszakai üzemmód biztosítja, hogy a berendezés jól igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez. Így a Fisher klíma berendezések ezen funkciójával további jelentős energia megtakarítást érhet el.

 

Fisher klíma számos kényelmi funkcióval

A kényelem és a jó közérzet ma már nem számíthat luxusnak. Ezért a Fisher mérnökei több olyan extra funkciót is beépítettek a Fisher Prémium klíma berendezésekbe, amik az Ön teljes kényelmét és kellemes komfortérzetét szolgálják.

 "Follow me" funkció, kihelyezett hő érzékeléssel. A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hő érzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a Fisher Prémium klíma berendezés tökéletesen igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

   

Párátlanító üzemmód. Ezzel a funkcióval csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy a klíma berendezés jelentősen megváltoztatná a levegő hőmérsékletét.

   

Meleg indítás, fűtési üzemmódban. A Fisher mérnökei jól tudják, hogy milyen kellemetlen is az, amikor egy esős vagy téli nap után átfázva érkezünk haza. Szinte semmi sem kellemesebb hazaérkezéskor meleg fogadtatásnál. Ezért a Fisher Prémium klíma úgy lett megalkotva, fűtés üzemmódban csak a hőcserélő felmelegedése után indul el. Így csak meleg levegőt fújhat Önre.

   

Turbó üzemmód, ha igazán gyors hűtésre van szüksége. A Fisher Prémium klíma turbó üzemmódban maximális a teljesítménnyel indul, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elérje az Ön által kívánt hőmérsékletet.

   

Fisher Prémium klíma automatikus légtereléssel. Fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.

   

Automatikus téli-nyári átváltás. Automata üzemmódban a Fisher klíma berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot, és biztosítja a mindig kellames hőmérsékletet

   

Automatikus újraindulás. Áramszünet után a Fisher Prémium klíma automatikusan újraindul, a legutolsó beállítások alapján. Beépített memóriája nem felejti el a beállításokat, és így Önnek nem kell időt töltenie vele.

   

Az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy 24 órára előre beprogramozhassa a klíma berendezést a kívánt hőmérsékletre. Így a hazaérkezés mindig kellemes. Télen meleg, nyáron pedig kellemesen hűvös levegő fogad.

   

Temperálási funkció a fagyvédelem céljából: Megfelelő beállítást követően, a Fisher Prémium klíma automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagy elleni védelmet. Ez a funkció különösen hasznos hétvégi házaknál, vagy ritkán használt lakások esetében.

   

Gyerekzár a távirányítón: Ez speciális funkció különösen kisgyermekes családok esetében hasznos. A távirányító néhány gombnyomással lezárható, így elkerülhető, hogy gyermekeink a klíma berendezést elállítsák vagy kikapcsolják.

   

Kikapcsolható kijelző panel: Ez funkció lehetővé teszi, hogy a klíma berendezés semmilyen fényt ne bocsásson ki magából. Így a rendkívül csendes működés mellett fény sem zavarhatja meg az éjszakai nyugalmat.

 

Rendeljen most Fisher Prémium klíma berendezést!

Fisher professional klíma berendezés, minden lehetséges extrát tartalmaz és az ára is elérhető.
Energiatakarékos inverteres klíma.

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.
Válassza a minőséget.
Energiatakarékos, Fisher Prémium klíma berendezések 6 év garanciával.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fisher klímák

Professional klíma - Heat klíma - Multi Inverter klíma - Mennyezeti kazettás klíma
Kültéri egység nélküli klíma - Padlóra állítható klíma - Art klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat