Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fisher Multi Inverter klíma

Fisher klíma berendezések

Fisher Free Multi Inverter klíma hűtő és fűtő funkcióval.
Szabadon választható beltéri klíma egységekkel
tökéletesen alkalmazkodik otthona vagy irodája igényeihez.
Energiatakarékos hűtés-fűtés.

Fisher Multi inverter klíma

Hűtene és fűtene otthonában egyszerre több szobát? A Fisher Free Multi Inverter klíma egyetlen kültéri egységéhez, akár 4 beltéri klíma egységet is csatlakoztatható. A lakás adott szobájának adottságait, fekvését, illetve az Ön hűtési/fűtési igényét figyelembe véve szabadon választható és variálható a beltéri klíma egység típusa (oldalfali, kazettás, vagy légcsatornázható beltéri klíma egység).

Válassza a hatékonyságot és az igényeihez illeszkedő klímaberendezést, a Fisher Free Multi Inverter klímát!

 

Fisher Multi Inverter klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

5,14 kW-os típus: 1,48 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 5683 Ft / év.
7,41 kW-os típus: 2,27 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 8717 Ft / év.
9,88 kW-os típus: 3,03 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 11635 Ft / év.

 

Fisher Multi inverter klíma tökéletesen alkalmazkodik otthona igényeihez

6 érv, hogy miért a Fisher Free Multi inverter klímát érdemes választania:

1. Magas hatékonyság - alacsony rezsiköltség: A klíma inverteres kompresszorának köszönhetően.
2. Pontos, precíz szabályozhatóság - maximális komfort: A klíma beltéri egységei önálló távirányítókkal egymástól függetlenül szabályozhatóak. Így minden helységben más-más hőmérséklet állítható be.
3. Hosszú telepítési távolság: A klíma kültéri egységét szabadon, akár távolabb is elhelyezheti a beltéri egységektől.
4. Kisebb helyigény: Mindössze egyetlen kültéri klímát kell elhelyezni.
5. Csendesebb működés: Több kültéri klíma helyett csak egyetlen klímát kell működtetni.
6. Optimális teljesítményszabályozás: A klíma beltéri egységeinek összes teljesítménye meghaladhatja a kültéri klímaegység névleges teljesítményét.

Multi Inverter klíma
egyszerre több helységben hűt vagy fűt

Fisher Multi inverter klíma ideális többszobás lakások, irodák klimatizálására
Gazdaságos éjszakai üzemmód   A multi inverter klíma gazdaságos éjszakai üzemmóddal tökéletesen igazodik az éjszakai időszakra jellemző alacsonyabb hűtés-fűtés igényekhez. Így jelentős energia-megtakarítás érhető el.
     
Párátlanító üzemmód   Párátlanító üzemmód: A Fisher Multi Inverter hűtő-fűtő klíma beállítástól függően képes csökkenti a levegő páratartalmát úgy, hogy jelentősen megváltoztatná a szoba hőmérsékletét.
     
Melegindítás   Melegindítás: A fűtési üzemmódban a beltéri klíma ventilátor csak azután indul el, amikor a hőcserélő felmelegedett, így nem fúj hideg levegőt Önre, nincs huzat érzése.
     
Infra távirányító   Infra távirányító: Alap tartozék minden beltéri egységhez. Segítségével kényelmesen szabályozhatja a klíma működését, hogy tökéletesen legyen a komfortérzés.
     
Automatikus téli / nyári átállás   Automatikus téli/nyári átváltás: A klíma automata üzemmódban időről időre ellenőrzi az aktuális valamint a beállított klimatizált hőmérsékleti viszonyokat, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.
     
Automatikus újraindulás   A klíma képes automatikusan újraindulni áramszünet után, így távollét esetén sem kell a komfortos hőmérséklet miatt aggódnia.
     
Időzítő funkció   Az Időzítő funkció segítségével előre beprogramozhatja a klímán a kívánt hőmérsékletet. Így mire a munkából hazaér, már a kellemes hőmérséklet fogadja otthonában.
     
Kihelyezett hőérzékelés   A „Follow me” funkció itt távoli hőérzékelést jelent: A klíma távirányítójában elhelyezett hőérzékelőnek képes átadni a klíma beltéri egysége a szobahőmérséklet érzékelését. Így a távirányítót a szobában egy megfelelő ponton elhelyezve, pl. ahol a legtöbbet tartózkodik, a klíma tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan képes tartani a kívánt hőmérsékletet.

Fisher Multi inverter klíma kültéri egységek műszaki adatai

Oldalfali klíma beltéri egység
extra funkciók a tiszta levegőért

Fisher oldalafali multi inverter klíma

- A többféle légszűrőnek köszönhetően tiszta, egészséges levegő
- Gazdaságos működés (hűtés/fűtés)
- Tökéletes komfortérzet otthonában
- Ideális többszobás lakások, irodák klimatizálására.

Fisher Multi inverter klíma oldalfali beltéri hűt és fűt, az Ön igényei szerint

Ionizátor   A Fisher klíma berendezésben található ionizátor negatív és pozitív ionokat bocsát a légáramba, amelyek képesek a levegőben lévő baktériumok és mikrobák elpusztítására. A kibocsátott ionok között a negatív ionok vannak többségben, és ezek nyugtatják az idegrendszert, jótékony hatással vannak a vérkeringésre, erősítik az immunrendszert, segíthetik az anyagcsere-folyamatokat, és jótékony hatással vannak a légzőszervi megbetegedések megelőzésében. (Pl.: asztma, tüdőgyulladás, stb...) A klíma által kibocsájtott negatív ionok csökkentik a levegő por és füsttartalmát, közömbösítik a szagokat.
     
Ezüstion szűrő   Ezüst ionszűrő: A klímában található ionszűrő bevonata ezüstionokat tartalmaz, amelyek érintkezve a kórokozókkal és baktériumokkal meggátolják azok növekedését, illetve szétroncsolják a szerkezetüket. Így klíma szűrője egyúttal fertőtlenít és felfrissíti a klímán keresztüláramló levegőt, elpusztítja a kórokozókat, a baktériumokat és a penészgombákat.
     
Golden Fin bevonatú hőcserélők   A Fisher Multi Inverter klíma beltéri egységében található speciális Golden Fin bevonat megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését, így kiküszöbölhetőek a kellemetlen szagok, a klímán átáramló levegő egészséges és friss marad. Emellett javul a klíma hőátadása és az energiahatékonyság. A kültéri egységen a speciális Golden Fin bevonat biztosítja a kondenzátor élettartamának jelentős megnövekedését. A Fisher Free Multi Inverter klíma rendszerek bevonata véd az eső és egyéb korróziós hatásokkal szemben is. A bevonatnak köszönhetően hőszivattyús üzemben lerövidül a klíma leolvasztási ideje, növelve ezzel a berendezés fűtőteljesítményét.
     
Memóriában eltárolható beállítás   A klíma memóriájában eltárolható egyéni beállítás segíti a kényelmet és biztosítja az egyszerű használatot.
     
Hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő   A klíma hideg katalitikus szagtalanító finomszűrője egy speciálisan felületkezelt szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a megszűrt levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket stb).
     
Turbó üzemmód   Turbó üzemmód: Maximális teljesítmény, amivel a lehető leggyorsabban elérheti az Ön által beállított hőmérsékletet.
     
Automatikus légterelés   A Fisher Multi Inverter klíma automatikus légterelése a fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.
     
Digitális kijelzés   A Fisher Free Multi Inverter klíma digitális kijelzője mindig egyértelműen mutatja a fontos beállításokat.

Fisher Multi inverter klíma oldalfali beltéri egységek műszaki adatai

Mennyezeti kazettás
klíma beltéri egység

Irodák, üzletek és egyéb nagyméretű helységekhez

Fisher mennyezeti kazettás multi inverter klíma

- Esztétikus megjelenés: az álmennyezetbe süllyesztve, bármilyen belső térbe jól illeszkedik
- Nem foglal el értékes helyet a helyiség falán, vagy a padlón
- A négyirányú (360°-os) légbefúvásnak köszönhetően tökéletes légeloszlást biztosít
- Ideális irodaházak, éttermek, üzletek klimatizálására.

Fisher Multi inverter klíma mennyezeti kazettás beltéri irodák és üzlethelységek hűtésére és fűtésére

Porszűrő   Az inverteres Fisher klíma beépített porszűrője tisztítja és egészségesebbé varázsolja a klimatizált helyiséget.
     
Automatikus légterelés   A Fisher Multi Inverter klíma automatikus négyirányú légterelés tökéletes hőelosztást biztosít.
     
Kezelt levegő elvezetés   Köszönhetően a Fisher Free Multi Inverter klíma funkcióinak a klíma lehetőséget biztosít a kezelt levegő elvezetésére, tisztítva, egészségesebbé téve a klimatizált helyiséget.
     
Friss levegő bekötés   Köszönhetően a Fisher Free Multi Inverter klíma funkcióinak a klíma lehetőséget biztosít a friss levegő bevezetésére, frissebbé, egészségesebbé téve a klimatizált helyiséget.
     
Vezetékes távirányító   Vezetékes klíma távirányító (opció)

Fisher Multi inverter klíma mennyezeti kazettás beltéri egységek műszaki adatai

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.

Rendeljen most Fisher Free Multi Inverter klímaberendezést!
Fisher Free Multi inverter klíma, minden lehetséges extrával, megfizethető áron.
Energiatakarékos inverteres klíma.

Válassza a minőséget.
Energiatakarékos, Fisher Heat klíma 6 év garanciával.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fisher klímák

Professional klíma - Prémium klíma - Heat klíma - Mennyezeti kazettás klíma
Kültéri egység nélküli klíma - Padlóra állítható klíma - Art klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat