Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fujitsu LU inverter klíma

Fujitsu klíma kompromisszumok nélkül

Csendes működés kompromisszumok nélkül. Ez a Fujitsu LU klíma.
Energiatakarékos inverteres klíma 10 év garanciával. Hűtés, fűtés, levegő tisztítás.

Fujitsu LU inverteres klíma

A Fujitsu LU sorozat a minőségi klíma berendezések jegyében született, hogy
az Ön otthonát tiszta, baktérium- és pollenmentes, egészséges és komfortos,
mindig a megfelelő hőmérsékletű levegővel lássa el.

Fujitsu LU klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

2,0 kW-os típus: 0,460 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 1766 Ft / év.
2,5 kW-os típus: 0,555 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 2131 Ft / év.
3,5 kW-os típus: 0,905 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 3475 Ft / év.
4,2 kW-os típus: 1,235 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 4742 Ft / év.

Fujitsu LU inverter klíma

8 érv, amiért érdemes FUJITSU LU klíma berendezést választania:

1. Friss, tiszta, baktérium- és pollenmentes, egészséges klimatizált levegő.
2. Barátságos villanyszámla - gazdaságos klíma működés.
3. Halk klíma működés, hogy Ön nyugodtan tudjon dolgozni, vagy pihenni.
4. Programozható klíma, hogy mikor Ön hazatér, otthon a kívánt, előre beprogramozott hőmérséklet fogadja.
5. Széles működési tartomány, hogy bármikor (az időjárási viszonyoktól függetlenül) használhassa a klímát.
6. Környezettudatos megoldások.
7. Tökéletes komfort - a klíma egyszerűen kezelhető.
8. Keskeny kialakítású, letisztult formavilágú klíma, hogy akár lakása dísze is lehessen.

Élvezze a tiszta friss levegőt

Tiszta friss levegő   Az apple catechinszűrőa klímák több lépésben biztosítják, az otthonának egészséges és friss levegőjét.
1. A klíma szűrője első körben elektrosztatikus módon kiszűri az apró porszemcséket, a spórákat és minden káros mikroorganizmust.
2. Második lépésben az erős antioxidáns catechin vegyület elpusztítja a kórokozókat.
3. A hosszú élettartamú szagtalanító ionszűrő közömbösíti a baktériumokat és felfrissíti a levegőt.
A klíma így biztosítja Önnek a tiszta, baktérium- és pollenmentes, egészséges levegőt, akkor is, ha éppen nincs lehetősége szellőztetni. Különösen hasznos allergiával küszködők, illetve kisgyermekes családok számára, ahol a tiszta levegő alapkövetelmény.

Csökkentse rezsiköltségét
energiakímélő hűtési-fűtési megoldással

Energiatakarékos működés   A klíma DC Inverteres teljesítményszabályozása olyan nagy hatékonyságot biztosít, melynek köszönhetően a klíma akár évi 40-50%-os energia-megtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készüléknek nemcsak a kompresszora, de a kültéri és a beltéri egységek ventilátor-motorja is inverteres szabályozású. Így a légáram egyenletes, huzatmentes, valamint a klíma működése csendesebb, mint a hagyományos típusoké. A "Gazdaságos üzemmód" gomb megnyomásával, beállíthatjuk, hogy a klíma energiatakarékos üzemmódra kapcsoljon, amint a szoba levegője eléri a kívánt hőmérsékletet.

Csendes, hogy ne zavarja Önt
napközben és éjszaka

Csendes működés   Kevés klímaberendezés figyel arra, hogy Ön nyugodtan aludjon éjszaka. Az LU sorozatú klímákat úgy tervezték, hogy a működési zaj minimális legyen, ezáltal biztosítva a nyugodt pihenést otthonában. Az éjszakai üzemmód funkció használatával a klíma kültéri egysége még halkabbá válik, így a klíma zaja nem zavarja Önt még akkor sem, ha a kültéri egység a hálószobához közel kerül elhelyezésre.

Programozhatóság

Programozhatóság   A klíma három különféle programozási lehetőség biztosít. Heti beállítás: napi 4 ki-bekapcsolási lehetőség, hetente 28 különböző időpont. A napi programozás és az éjszakai üzemmód is elérhető a klíma infra-távirányítójának egyetlen gombnyomásával. Így Önnek biztosítva van, hogy otthonába hazaérve már az ideális, klimatizált hőmérséklet fogadja.

Széles működési tartomány,
hogy Ön bármikor használhassa

Széles működési tartomány  

A Fujitsu LU inverteres klímák széles hőmérséklet működési-tartományban üzemeltethetők:

Hűtés: -10 és 46°C közötti külső hőmérséklet esetén

Fűtés: -15 és 24 °C közötti külső hőmérséklet esetén.

Környezettudatos választás

Fujitsu környezettudatos választás   Világszerte egyre nagyobb figyelem összpontosul a megfelelő energiafelhasználás megvalósítására. Ennek érdekében az Európai Unió hosszú távú energiapolitikát dolgozott ki és elkötelezte magát az ún. 20-20-20 kezdeményezés mellett, vagyis vállalta, hogy 2020-ig: 20%-al csökkenti az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, 20%-al növeli a megújuló energiaforrások részarányát, és 20%-al javítja az energiahatékonyságot. Az új energiahatékonysági szabályozás (ErP - Energy Related Products) előírja a minimálisan teljesítendő hatékonysági szintet, és ennek hatékonysági osztályba sorolását. A Fujitsu LU klíma sorozata messzemenően megfelel a szabályozás követelményeinek. A+++

Tökéletes komfort - egyszerű kezelhetőség

A Fujitsu LU sorozat klíma berendezései, minden olyan klíma tulajdonságot és klíma funkciót magukban hordoznak, amelyek az Ön kényelmét szolgálják.

Kompakt kialakítás, letisztult forma

A klíma továbbfejlesztett hőcserélőinek helytakarékos elhelyezésének köszönhető, hogy a klíma viszonylag keskeny, hatékonysága mégis nagyobb, mint más hasonló berendezéseké. A klíma kis helyigényű, így szinte bármilyen kis térben felszerelhető.

A Fujitsu LU klíma sorozat
extra funkciói

Automata légterelés   A klíma automata légterelése egyenletesen oszlatja el függőleges és vízszintes irányba a klimatizált levegőt, biztosítva ezáltal a klíma hatékony és komfortos működését.
     
Powerful üzemmód   A klíma Powerfull üzemmódja biztosítja a kívánt hőmérséklet nagyon gyors elérését, azaz a klíma a maximumra kapcsol.
     
Automatikus hűtés-fűtés átváltás   Automatikus hűtés-fűtés üzemmód váltás. A Fujitsu LU klíma időszakonként ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet egymáshoz viszonyított értékeit, és ennek megfelelően választja meg időről időre a szükséges üzemmódot.
     
Szűrőtisztítási igény kijelzés   A klíma szűrőtisztítási igényének kijelzése. A Fujitsu LU inverteres klíma berendezés folyamatosan ellenőrzi a légtisztító szűrök tisztaságát. Amikor azok telítődnek, a kezelő felületen egy lámpa jelzi, hogy meg kell tisztítani.
     
Automatikus ujrainditas   Automatikus újraindulás. Áramkimaradás esetén a Fujitsu LU inverteres klíma megjegyzi a beállításokat és a szünet után automatikusan újraindul a legutolsó beállításoknak megfelelően.
     
Levehető és mosható előlap   Egyszerű és olcsó, részleges házi tisztítási karbantartás. A klíma előlapja és az előlapi szűrő levehető, mosható.

Fujitsu LU inverter klíma

Fujitsu LU inverter klíma műszaki adatok

Válasszon minőségi klíma berendezést, hogy egy életen át szolgálja!

Válassza a FUJITSU klímát!

Energiatakarékos, FUJITSU inverteres klíma berendezések 10 év garanciával.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fujitsu klímák

Fujitsu LLC klíma - Fujitsu LM klíma - Fujitsu LT klíma
Fujitsu kazetás klíma - Fujitsu multi inverter klíma

Amit még érdemes megnézni: Fisher klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat