Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fisher kültéri egység nélküli klíma

Fisher klíma berendezések

Fisher monoblokk klíma, hűtő és fűtő funkcióval.
A kültéri egység nélküli konstrukció ideális megoldást nyújt műemlék épületeknél, és minden olyan helyen, hol nincs lehetőség a klíma kültéri egységének elhelyezésére.

Fisher Monoblokk kültéri egység nélküli klíma

A Fisher Monoblokk kültéri egység nélküli klíma tökéletesen, gyorsan és egyszerűen elhelyezhető, valamint hűtőköri szerelés és forrasztások nélkül beüzemelhető. A klíma hűtésre és fűtésre egyaránt használható, csendesen működik, így biztosítva Önnek és családjának a tökéletes nyugalmat és komfortot. Ráadásul a levegőt meg is szűri klíma, eltávolítja a kellemetlen szagokat és egyéb szennyeződéseket. Választható fehér vagy fekete klíma előlappal.

Fisher Monoblokk kültéri egység nélküli klíma

Válassza a Fisher Monoblokk kültéri egység nélküli klímát, a könnyen elhelyezhető, flexibilis megoldást!

A Fisher monoblokk
kültéri egység nélküli klíma
főbb funkciói

Hőszivattyús   Hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas klíma (hőszivattyús berendezés), így Önnek nincs szüksége többféle berendezés vásárlására, üzemeltetésére, csak egyetlen klímára.
     
Széles működési hőmérséklet tartomány   A klíma széles működési hőmérséklet tartományú: Minimális külső hőmérséklet fűtéskor: -15°C, Maximális külső hőmérséklet hűtéskor: +43°C
     
Csendes működés   Csendes működésű klíma, köszönhetően az alacsony zajszintű keresztáramú ventilátornak és a kiváló zaj, illetve rezgésszigetelésnek.
     
Kiegészítő elektromos fűtés   Beépített elektromos kiegészítő fűtés, hogy még komfortosabb érzetet garantáljon a klíma
     
Aktívszenes szagtalanító szűrő   Aktívszenes szagtalanító szűrő a klíma által megszűrt levegőből nagy hatékonysággal távolítja el a kellemetlen szagokat és egyéb szennyeződéseket.
     
Friss levegő bekötés   Fisher monoblokk rendszereű kültéri egység nélküli klíma speciális funkcióinak funkcióinak köszönhetően a lehetőséget biztosít a friss levegő bevezetésére is. Így a klíma a beáramló külső levegővel frissebbé, egészségesebbé teszi a klimatizált helyiséget.
     
Időzítő funkció   Az Időzítő funkció segítségével előre beprogramozhatja a klímán a kívánt hőmérsékletet. A hazaérkezés így már mindig kellemes, mert a klíma az előre beállított hőmérséklettel fogadja.
     
Gazdaságos éjszakai üzemmód   A klíma gazdaságos éjszakai üzemmódja tökéletesen igazodik az éjszakai időszakra jellemző alacsonyabb hűtési/fűtési klíma igényekhez, jelentős energia-megtakarítást biztosítva ezáltal.
     
Párátlanító üzemmód   Párátlanító üzemmód: A Fisher monoblokk kültéri egység nélküli klíma beállítástól függően képes a levegő páratartalmát úgy csökkenteni, hogy a szoba hőmérséklete nem változik jelentősen.
     
Melegindítás   Melegindítás: A fűtési üzemmódban a beltéri klíma ventilátor csak azután indul el, miután a hőcserélő felmelegedett. Ezért nem fújhat hideg levegőt Önre, és a hideg téli napokon kellemes meleg légáramlatot nyújt.
     
Automatikus légterelés   A Fisher monoblokk kültéri egység nélküli klíma automatikus légterelése fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, míg hűtéskor a mennyezet felé tereli a hideg levegőt. Ez a kétirányú légterelési technológia biztosítja az egyenletes hőmérséklet elosztást.
     
Digitális kijelzés   A Fisher Monoblokk kültéri egység nélküli klíma digitális kijelzője mindig egyértelműen mutatja a fontos beállításokat.
     
Automatikus téli / nyári átállás   Automatikus téli/nyári átváltás: A klíma automata üzemmódban időről időre ellenőrzi az aktuális valamint a beállított klimatizált hőmérsékleti viszonyokat, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.
     
Automatikus újraindulás   Áramszünet után a klíma képes automatikusan újraindulni, így távollét esetén sem kell a komfortos hőmérséklet miatt aggódnia.
     
Gazdaságos EC ventilátor   A klíma gazdaságos EC ventilátormotorja biztosítja a pénztárcakímélő üzemeltetést.

Rendeljen most Fisher monoblokk kültéri egység nélküli klímát!

Minőségi Fisher mennyezeti kazettás klíma, minden lehetséges extrával, megfizethető áron.
Energiatakarékos klíma.

Fisher Monoblokk kültéri egység nélküli klíma adattábla

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.
Válassza Ön is a minőséget.
Energiatakarékos és esztétikus Fisher kültéri egység nélküli klíma 6 év garanciával.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fisher klímák

Professional klíma - Prémium klíma - Multi Inverter klíma - Heat klíma
Padlóra állítható klíma - Mennyezeti kazettás klíma - Art klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat