Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fujitsu multi inverter klíma

Több helység hűtése-fűtése minőségi klíma berendezéssel. 10 év garancia kompromisszumok nélkül. Irodák, üzletek és és családi házak ideális klima technikája.

Fujitsu klíma kompromisszumok nélkül

Csendes működésű Fujitsu multi inverter klíma széles választékban, kompromisszumok nélkül.
Energiatakarékos inverteres klíma 10 év garanciával. Hűtés, fűtés, tiszta levegő.

Fujitsu multi inverteres klíma nyitókép

A Fujitsu multi inverter klíma sorozat a gyártó minőségi klíma berendezéseinek sokoldalú megoldásait egyesítik. Segítségével tiszta, baktérium- és pollenmentes levegőt, valamint egészséges és komfortos, mindig a megfelelő hőmérsékletű környezetet varázsolhat otthonába, üzletébe vagy irodájába.

Fujitsu multi inverter klíma

A Fujitsu multi inverter klímák extra funkciói

Fujitsu klíma kompakt kültéri egység   Kompakt kültéri egység: A klíma új sorozatának kültéri egysége majdnem 30%-kal kisebb, mint az elődök. Ezáltal a klíma elhelyezése sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé válik.
Fujitsu klíma innovatív technológia  

Innovatív klíma technológia:

Növelt méretű ventilátor lapát : Új nagy hatékonyságú ventillátor alkalmazása.

DC ventilátor motor : Kiemelkedő teljesítményű és hatásfokú a kisméretű új DC motor.

Hőcserélő : Csökkentett kompakt méretű az 3 soros hőcserélő az újra tervezett csőkígyónak és a nagy sűrűségű lamellázatnak köszönhetően

Hatékony DC iker rotációs kompresszor : Nagy teljesítmény, alacsony zajszint, kitűnő hatásfok jellemzi üzemelés közben.

Fujitsu klíma funkció   Nagy klíma csövezési távolság: Nagy szintkülönbségek áthidalása társasházak vagy kereskedelmi épületek, irodaházak esetén. Teljes csőhossz max. 115 m lehet.

Fujitsu klíma funkció   Szabályzó letiltása: A klíma beltéri egységek távirányítói zár funkcióval rendelkeznek az engedély nélküli használat megakadályozására. A gombzár funkció megakadályozza a véletlen változtatásokat, illetve hogy a gyermekek játék közben elállítsák a beállításokat.

Fujitsu klíma funkció   Alacsony zajszintű klíma üzem: A felhasználó 4 különböző alacsony zajszint üzemmód közül választhat a klíma telepítési környezet függvényében. Az üzemidő a központi szabályzó programja segítségével beállítható.
Fujitsu klíma központi szabályozó egység  

Központi és egyedi klíma szabályzó funkciók: Központi szabályzó lakossági alkalmazásokhoz. Az összes beltéri klíma egyszerűen szabályozható vele. Időprogram és egyéb funkciók alkalmazásával nagyobb energia megtakarítás érhető el.

Központi & Egyedi Szabályozás. Maximum 8 klíma beltéri egység központi szabályozása. Hőmérséklet, légáram, egyedi távirányító tiltás és egyéb beállítások kezelése egy helyről.

Felhasználóbarát működés, nagy LED kijelző háttér világítással és könnyen áttekinthető klíma kezelő felület.

Fujitsu klíma magas szezonális hatékonyság

Magas szezonális hatékonyság: A klíma aktuális teljesítménye számos tényezőtől függ: - a változó kültéri hőmérséklettől (évszakok, időjárás) - a hűtést vagy fűtést igénylő helyiségek számától. Az üzemidő több mint 90%-ában a légkondicionálók a névleges teljesítmény helyett rész terhelésen működnek. Ezek szem előtt tartásával a klíma energiatakarékos üzemelését a részterhelésre optimalizáltuk. A részterheléses teljesítmény hatásfoka jelentősen nőtt az ALL DC motorok és a saját fejlesztésű inverter rendszernek köszönhetően.

Fujitsu klíma több komfort

Több komfort: A klíma gyors komfortérzetet eredményez az optimalizált hűtőközeg szabályozás által. Az összes klimatizált helyiség gyorsan eléri a kívánt komfortos hőmérsékletet.

Fujitsu klíma nagy kapcsolható teljesítmény

Nagy kapcsolható teljesítmény: 2- 8 beltéri csatlakoztatható 1 kültéri egységhez. A klíma kültéri névleges teljesítményének maximum 130%-ának megfelelő beltéri csatlakoztatható. Bármilyen helyiség elrendezésnél betervezhető.

Fujitsu klíma temperálási funkció

Klíma temperálási funkció: Használaton kívüli helyiségek hőmérsékletét 10oC-on tartja.

Fujitsu klíma heti programozás

Heti programozás (timer): Naponta 4-szeri ki vagy be kapcsolás programozható. 2 fajta heti minta választható hűtés és fűtés esetén is.

Fujitsu klíma gazdaságos üzem

Gazdaságos üzem: A klíma beltéri egységeinek beállított hőmérsékletét eltolja +1°C-kal. A kültéri egység maximális áramfelvételét szintén korlátozza. A rendszer gazdaságos üzemmódja csökkenti a teljes energia felhasználást.

Fujitsu muéti inverter klíma

Válasszon minőségi klíma berendezést, hogy egy életen át szolgálja!

Válassza a FUJITSU klímát!

Energiatakarékos, FUJITSU inverteres klíma berendezések 10 év garanciával.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fujitsu klímák

Fujitsu LLC klíma - Fujitsu LM klíma - Fujitsu LT klíma
Fujitsu LU klíma - Fujitsu kazettás klíma

Amit még érdemes megnézni: Fisher klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat