Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Inverteres Gree klíma

Gree klíma

Inverteres Gree klíma csendes működéssel.
Energiatakarékos inverteres klíma rengeteg extrával.

A Gree klíma halk és gazdaságos üzemeltetésű választás.

Gree klíma

Pihenés kényelmesen. Nincs hőség, nincs hideg, csakis tökéletesen klimatizált, tiszta levegő. A Gree klíma a világ egyik legjobban keresett típusa, köszönhetően kiforrott technikai megoldásának, illetve költséghatékony és csendes működésének. Képes megadni Önnek azt a komfortérzetet, amire vágyik. A Gree klíma ugyanis fel van szerelve minden korszerű megoldással, hogy hatékonyan hűtse, fűtse és tisztítsa környezetének levegőjét. Modernizálja otthonát vagy irodáját.

 

Gree klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

2,5 kW-os típus: 0,780 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 2996 Ft/év.
3,2 kW-os típus: 0,997 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 3828 Ft/év.
4,6 kW-os típus: 1,430 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 5491 Ft/év.
6,7 kW-os típus: 1,875 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 7200 Ft/év.

 

A Gree klíma hatékonyan tisztítja a levegőt

Az inverteres Gree klíma többféle beépített levegőszűrő megoldással is rendelkezik, ezáltal biztosítva Önnek a friss, tiszta, egészséges levegőt.

Gree inverteres klíma

 

Gree klíma hideg plazma szűrő

A Hidegplazma iongenerátor negatív és pozitív ionokat bocsájt ki egyszerre. Ezek segítségével, nagy hatékonysággal fertőtleníti, és egyben szagtalanítja a klíma berendezésen áthaladó levegőt. A létrehozott negatív oxigén ionok elpusztítják a velük érintkező különféle kórokozókat, baktériumokat, gombákat, és egyben segíti az apró porszemcsék, pollenek kiszűrését. A negatív ionok kellemes közérzetet biztosítanak.

   
Ezüst-ion szűrő

Az ezüst-ionok fertőtlenítő hatása révén a levegőben található különféle kórokozók elpusztulnak, ezáltal tisztítja, és még egészségesebbé varázsolja a Gree klíma a környezetének levegőjét.

   
Aktívszenes szűrő

Az aktív-szén hatékonyságának kihasználásával szűri ki a kellemetlen szagokat, nagyobb molekulákat a levegőből, ezáltal is javítva annak minőségét.

   
Blue Fin bevonatú hőcserélő

A hőcserélő egyedi Blue Fin bevonatának köszönhetően a különféle szennyezőanyagok és a mikroorganizmusok nem képesek megtapadni az inverteres klíma hőcserélő felületén. A Gree klíma így tovább marad tiszta és hosszabb ideig képes egészséges levegőt biztosítani Önnek.

 

Energiatakarékos inverteres Gree klíma

A Gree klíma berendezések modern technológiája biztosítja a gazdaságos és energiatakarékos működést.

A++ energiaosztályú klíma

A Gree klíma berendezések "A++" energiaosztály besorolással. A nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően, az inverteres klíma berendezés működése energiatakarékos, jelentősen csökkentve így az Ön rezsiköltségét.

   
Nagy hatékonyságú DC inverteres klíma

A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energia megtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A klíma készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

   
Energiatakarékos klíma gazdaságos éjszakai üzemmóddal

A gazdaságos éjszakai üzemmód biztosítja, hogy a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez. Így a Gree klíma berendezésekkel jelentős energia megtakarítást érhet el.

 

Inverteres Gree klíma kiváló komforttal

A Gree klíma számos olyan kényelmi berendezéssel van ellátva, amely az Ön hétköznapjait könnyíti meg.

 WiFi szabályozó funkció. A hűtő-fűtő berendezést wifi-n keresztül is egyszerűen vezérelheti bárhonnan.

   

 "Follow me" funkció, kihelyezett hő érzékeléssel. A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hő érzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor az inverteres klíma berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

   

Párátlanító üzemmód. Ezzel a funkcióval csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy a klíma berendezés jelentősen megváltoztatná a levegő hőmérsékletét.

   

Meleg indítás, fűtési üzemmódban. A klímagyártó jól tudja, hogy milyen kellemes érzés, amikor átfázva a hazaérkezéskor meleg fogad minket. Ezért a Gree inverteres klíma beltéri ventilátora fűtés üzemmódban csak a hőcserélő felmelegedése után indul el. Ez azt jelenti, hogy nem fúj hideg levegőt Önre.

   

Turbó üzemmód. Ha gyors hűtésre van szükség, akkor turbó üzemmódban maximális a teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.

   

Gree inverteres klíma automatikus légtereléssel. Fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.

   

Automatikus téli-nyári átváltás. Automata üzemmódban a Gree klíma időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

   

Automatikus újraindulás. Áramszünet után a Gree klíma automatikusan újraindul, a legutolsó beállítások alapján, és nem kell időt töltenie az ismételt beállítással.

   

Az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy 24 órára előre beprogramozhassa a klíma berendezést a kívánt hőmérsékletre.

 

Inverteres Gree klíma műszaki paraméterei

Gree klíma műszaki adatok

Az inverteres Gree klíma a világ vezető márkái közé tartozik. Megfizethető áron. Energiatakarékos inverteres klíma rengeteg extrával.

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.
Válassza a minőséget és az eleganciát.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További klímák

Professional klíma - Prémium klíma - Multi Inverter klíma - Heat klíma
Kültéri egység nélküli klíma - Padlóra állítható klíma - Mennyezeti kazettás klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat