Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 
Fisher klíma - extra funkciók, alap áron

Fisher klíma

Fisher klíma választás
Fisher
PROFESSIONAL
klíma család
Fisher professional klíma
  Fisher
PRÉMIUM
klíma család
Fisher premium klíma
  Fisher
ART
klíma család
Fisher art klíma

Egészséges levegő

A Fisher professional klíma család ionizátora révén képes a levegőben található baktériumok és gomba spórák elpusztítására amellett, hogy professzionális komfortot nyújt a hűtés és fűtés területén egyaránt. Kiváló klímatechnika a minőség és a teljesítmény jegyében.

Bővebben >>>

  Prémium minőség

A Fisher prémium klíma család mindig friss és tiszta levegőt biztosít Önnek. Köszönhető a Cold Plazma ionizátornak és az aktívszenes szűrőnek. A hűtés és a fűtés kiemelkedően gazdaságos megoldása, elképesztően halk működéssel, számos extra funkcióval, a legmagasabb igényeknek is megfelelően.

Bővebben >>>

  Elegáns kivitel

A Fisher art klíma család stílusos megjelenésével modern külsőt biztosít a minőségi klimatizáláshoz. Hiszen a klíma nem csak jól néz ki, de szűrői segítségével – az Ön igényeinek megfelelően hűtött vagy fűtött – egészséges levegőt is biztosít.

Bővebben >>>

         
Fisher
SUMMER
klíma család
Fisher Summer inverter klíma részletek
  Fisher
MULTI INVERTER
klíma család
Fisher multi inverter klíma részletek
  Fisher
KAZETTÁS SPLIT
klíma család
Fisher kazettás klíma részletek
Energiahatékony hűtés-fűtés

A Fisher Summer inverteres klíma típusai az energiatakarékos, friss és tiszta levegőt biztosítják a hatékony hűtés és gazdaságos fűtés mellett. Nyáron és télen egyaránt kiváló komfortmegoldást kínál.

Bővebben >>>

  Variálhatóság szabadon

A Fisher multi inverter klíma család biztosítja a tervezési szabadságot és a minden helyzetnek megfelelő klimatizált, egészséges friss levegőt. Széles választék a széles igényeknek megfelelően. Egy kültéri egység, kettő, három vagy négy szabadon választható beltéri készülékkel. Mindegyik klíma beltéri egység önálló távirányítóval az egyedi hőigény szerint szabályozható.

Bővebben >>>

  Nagy hatékonyság

A Fisher kazettás klíma család ideális megoldás irodák, üzletek és más nagy légterű helységek hűtésére. Az álmennyezetei elhelyezésű klíma a a négyirányú légbefúvással minden helyzetnek megfelelő és tökéletel légelosztást nyújt. Nagy teljesítményű, hatékony, egészséges és friss levegőt biztosít.

Bővebben >>>

         
Fisher
KÜLTÉRI EGYSÉG NÉLKÜLI
klíma
Fisher kültéri egység nélküli klíma részletek
  Fisher
PADLÓRA ÁLLÍTHATÓ oldalfali
klíma család
Fisher padlóra állítható oldalfali klíma részletek
  Fisher
HEAT INVERTER
klíma család
Fisher heat inverter klíma részletek
Műemlék épületekhez

A Fisher kültéri egység nélküli klíma tökéletes megoldást kínál műemlék épületeknél és olyan helyeken ahol nincs lehetőség a kültéri egység elhelyezésé. Nincs hosszú csövezés és bonyolult szerelés. Egyetlen kompakt berendezéssel oldhatja meg a hűtés és a fűtés problémáit.

Bővebben >>>

  Tetőtéri komfort

A Fisher padlóra állítható klíma elsősorban olyan tetőtéri lakások és speciális helyiségek hűtő-fűtő berendezése, ahol más típusú – pl. oldalfali, vagy kazettás split klíma – beépítésére nincs lehetőség.

Bővebben >>>

  Gazdaságos hűtés-fűtés

A Fisher heat inverter klíma család az energiatakarékos, friss és tiszta levegőt nyújtó hűtés mellett, kimagaslóan gazdaságos fűtési funkcióval is rendelkezik. Így egyetlen berendezésben kapja meg minőségi hűtést és a hatékony fűtést.

Bővebben >>>

 
         

MIÉRT A FISHER KLÍMA?

Mert a Fisher egy prémium kategóriás, minőségi termékeket felsorakoztató klíma gyártó. A Fisher klíma nem csak gazdaságosan hűt vagy fűt az Ön igényeinek megfelelően. Minden készüléke többféle speciális légtisztító funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően a klimatizált levegő mindig tiszta, friss, baktérium- és pollenmentes. Az A és A+++ energiaosztályú besorolások, valamint az inverteres teljesítmény-szabályozásnak köszönhető kimagasló energia megtakarítás a Fisher klíma egyik fő jellemzje.

Válassza a minőségi Fisher klíma rendszereket 6 év garanciával.

Energiatakarékos, inverteres Fisher klíma: full extra, alap áron.

Kérdése van? Klímát venne, de bizonytalan?
Hívjon bizalommal! Segítünk!
+36 24 526 300 és +36 30 283 68 00

 
 
Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat