Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fisher mennyezeti kazettás klíma

Fisher klíma berendezések

Álmennyezetbe rejtett kivitelű, nagy teljesítményű klíma.
Ideális nagy helységek, irodák, üzletek energiatakarékos hűtésére és fűtésére.
Négyirányű, kiegyenlített légáram, csendes működés, alacsony fogyasztás.

Fisher mennyezeti kazettás klíma

A Fisher Kazettás split klíma a beépíthető esztétikumot és a maximális teljesítményt biztosítja. Nagy teljesítményének és széles kínálatának köszönhetően nagyobb lakások és irodák klíma-megoldására egyaránt alkalmas. A klíma rendelkezik minden alapvető kényelmi funkcióval.

 

A Fisher mennyezeti kazettás klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

3,5 kW-os típus: 1,09 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 4186 Ft / év.
5,28 kW-os típus: 1,57 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 6029 Ft / év.
7,03 kW-os típus: 2,19 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 8410 Ft / év.
10,55 kW-os típus: 3,29 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 12634 Ft / év.

 

Fisher mennyezeti kazettás klíma

Válassza irodájába, üzletébe a hatékonyságot és az igényeihez illeszkedő klímaberendezést. A Fisher mennyezeti kazettás klíma nem fog csalódást okozni.

A Fisher Kazettás split klíma
főbb funkciói

Infra távirányító   Alap tartozék az infra távirányító: Segítségével kényelmesen szabályozhatja a klímát, a tökéletesen klimatizált és kényelmes eredmény eléréséhez.
     
Vezetékes távirányító   Vezetékes klíma távirányító digitális LCD kijelzővel
     
Szobahőmérséklet kijelzés   Szobahőmérséklet kijelzés és külső hőmérséklet kijelzés.
     
Automatikus légterelés   A Fisher mennyezeti kazettás split klíma négyirányú automatikus légterelő funkciója (swing) biztosítja az egyenletes légelosztást.
     
Automatikus téli / nyári átállás   Automatikus téli/nyári átváltás: A klíma automata üzemmódban időszakonként ellenőrzi az aktuális valamint a klímán beállított hőmérsékleti viszonyokat, és ennek függvényében választja ki a megfelelő üzemmódot.
     
Időzítő funkció   Az időzítő funkció segítségével előre beprogramozhatja a klímán a kívánt hőmérsékletet. Így a kívánt időpontban a helységbe lépve már kellemes hőmérséklet fogadja.
     
Gazdaságos éjszakai üzemmód   A klíma gazdaságos éjszakai üzemmódja tökéletesen alkalmazkodik az éjszakai időszakra jellemző alacsonyabb hűtési/fűtési klíma igényekhez, így jelentős energia-megtakarítás érhető el.
     
Melegindítás   Melegindítás: A fűtési üzemmódban a beltéri klíma ventilátor csak azután indul el, amikor a hőcserélő felmelegedett, kiküszöbölve ezáltal, hogy hideg levegőt fújjon Önre.
     
Hűtőköri hibajelzés   Önműködő hibaellenőrzés és kijelzés: A klíma folyamatosan ellenőrzi a saját működését és hiba esetén jelezni, sőt szükség esetén leállítja a működést, így elkerülhető a klímaberendezés komolyabb meghibásodása.
     
Aktívszenes szagtalanító szűrő   Aktívszenes szagtalanító szűrő a klíma által megszűrt levegőből nagy hatékonysággal távolítja el a kellemetlen szagokat és egyéb szennyeződéseket. (nem minden típusnál található meg).
     
Zafir blue bevonat   A „Zafir Blue” bevonat a klíma lamelláin megakadályozza, hogy összegyűljenek a légáramlást akadályozó vízcseppek, így szabadon lefolyhat a keletkező kondenzvíz. Így a klíma beltéri egysége hamar megszárad, és a szennyeződések nem képesek megtapadni, azaz nem alakul ki állott levegő és egyben nő a hűtés hatékonysága.

Fisher mennyezeti kazettás klíma ideális irodák és üzletek hűtésére és fűtésére

Tegye szebbé üzletét és irodáját. A Fisher mennyezeti kazettás klíma az álmennyezetbe szerelve nem rontja irodája vagy üzlete megjelenését, és a négyirányú légáram tökéletsen egyenletes hőelosztást biztosít.

Rendeljen most Fisher kazettás split klímát!

Minőségi Fisher mennyezeti kazettás klíma, minden lehetséges extrával, megfizethető áron.
Energiatakarékos klíma.

Fisher kazettas klíma adattábla

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.
Válassza Ön is a minőséget.
Energiatakarékos és esztétikus Fisher mennyezeti kazettás klíma 6 év garanciával.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fisher klímák

Professional klíma - Prémium klíma - Multi Inverter klíma - Heat klíma
Kültéri egység nélküli klíma - Padlóra állítható klíma - Art klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat