Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fisher Art klíma

Fisher Art split klíma berendezés különleges megjelenéssel, megfizethető áron.
Energiatakarékos inverteres klíma rengeteg extrával.

Fisher klímatechnika

A Fisher Art klíma berendezés a korszerű és elegáns választás.

A Fisher Art az a klíma, amelyik elegáns megjelenésével különlegességet kölcsönöz otthonának. Csillogó, tükrös fekete, keret nélküli előlapja kítűnik a mindenhol kapható fehér színű klímák között. Az energiatakarékos DC inverter technológia, valamint a számos extra funkció nemcsak gazdaságossá teszi ennek a klímának a használatát, de igazi komfortérzetet is biztosít.

Fisher Art klíma

 

Fisher Art klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő névleges teljesítmény osztva az EER értékkel, szorozva a használt órák számával, illetve a teljesítményfelvételt szorozzuk a használt órák számával. (A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak (30 ˙C fölötti maximumok) átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy a klíma hűtés közben ki-be kapcsol, illetve az inverteres egységek nem mindig a maximális kapacitással üzemelnek, ezért átlagosnak tekinthető a napi 4 órás tényleges fogyasztással számolni. A villamosenergia ára kb. 40 Ft/kWh.)

2,6 kW típus: 0,71 kW×4 óra×24 nap×40 Ft/kWh = 2726 Ft/év az üzemeltetése.
3,5 kW típus: 1,10 kW×4 óra×24 nap×40 Ft/kWh = 4224 Ft/év az üzemeltetése.
5,3 kW típus: 1,65 kW×4 óra×24 nap×40 Ft/kWh = 6336 Ft/év az üzemeltetése.
7,0 kW típus: 2,34 kW×4 óra×24 nap×40 Ft/kWh = 8986 Ft/év az üzemeltetése.

 

Fisher klíma a tiszta és egészséges levegőért

A Fisher Art inverteres klíma berendezésekbe számos szűrő került beépítésre, hogy biztosítsa Önnek a friss, tiszta, egészséges levegőt.

Fisher Art inverter klíma

 

Fisher Art klíma légtisztító ionizátorral

A Fisher klíma berendezésben lévő ionizátor negatív és pozitív ionokat bocsát a légáramba, melyek találkozásakor óriási energia szabadul fel, amely képes a levegőben lévő baktériumok, mikrobák elpusztítására. A kibocsátott ionok között többségben vannak a negatív ionok, melyek nyugtatják az idegrendszert, jótékony hatással vannak a vérkeringésre, erősítik az immunrendszert, segítik az anyagcsere folyamatokat, és hatékony segítséget adnak a légzőszervi megbetegedések megelőzésében. (Pl.: asztma, tüdőgyulladás, stb...) A negatív ionok csökkentik a levegő por és füsttartalmát, közömbösítik a szagokat.

   
Fisher Art az öntisztító klíma

A Fisher Art inverteres klíma rendszerek öntisztító funkciója megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával indítható ez a funkció.

   
Fisher Art Cold Plazma szűrő

A "COLD PLAZMA" egy speciális ionizátor, amely negatív és pozitív ionokat generál egyszerre. Ezek segítségével, nagy hatékonysággal fertőtleníti, és egyben szagtalanítja a klíma berendezésen áthaladó levegőt. A létrehozott negatív oxigén ionok elpusztítják a velük érintkező különféle kórokozókat, baktériumokat, gombákat, és egyben segíti az apró porszemcsék, pollenek kiszűrését. A negatív ionok kellemes közérzetet biztosítanak.

   
Fisher Art klíma hideg katalitikus szagtalanító szűrővel

A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb). Így a Fisher Art klíma üde és tiszta levegőt biztosít.

   
Fisher Art porszűrő

A levegőben lévő por kiszűrésére a Fisher Art klíma hatékony porszűrővel is fel van szerelve.

Fisher Art inverteres klíma egyedi stílussal

 

A Fisher Art klíma energiatakarékos

A Fisher Art klíma berendezések korszerű technológiája biztosítja a gazdaságos, energiatakarékos működést.

A++ energiaosztályú klíma

A Fisher Art klíma berendezések "A++" energiaosztály besorolással. A nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően, az inverteres klíma berendezés működése energiatakarékos, jelentősen csökkentve így az Ön rezsiköltségét.

   
Nagy hatékonyságú DC inverteres klíma

A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energia megtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A klíma készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

   
Energiatakarékos klíma gazdaságos éjszakai üzemmóddal

A gazdaságos éjszakai üzemmód biztosítja, hogy a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez. Így a Fisher klíma berendezésekkel jelentős energia megtakarítást érhet el.

 

Fisher Art klíma a tökéletes komfort és kényelem

Az elegáns megjelenés ma már nem elég. Jól tudják ezt a Fisher klíma mérnökei is. Ezért számos olyan funkció is bekerült a Fisher Art klíma berendezésekbe, amitől az Ön kényelme és komfortérzete még tökéletesebb.

A korszerű Fisher Art klíma használja a modern kor előnyeit. A komfortos otthon kialakításához, az igények szerinti működtetéshez, a hűtő-fűtő berendezést egyszerű mobiltelefon applikációval, illetve wifi-n keresztül bárhonnan vezérelheti. Így hazaérkezéskor a kényelem, és a kellemes hőmérséklet várja.

   

 "Follow me" funkció, kihelyezett hő érzékeléssel. A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hő érzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor az inverteres klíma berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

   

Párátlanító üzemmód. Ezzel a funkcióval csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy a klíma berendezés jelentősen megváltoztatná a levegő hőmérsékletét.

   

Meleg indítás, fűtési üzemmódban. A Fisher mérnökei jól tudják, hogy milyen kellemes az, amikor átfázva a hazaérkezéskor meleg fogad minket. Ezért a Fisher Art inverteres klíma beltéri ventilátora fűtés üzemmódban csak a hőcserélő felmelegedése után indul el. Így nem fúj hideget Önre.

   

Turbó üzemmód. Ha gyors hűtésre van szükség, akkor turbó üzemmódban maximális a teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.

   

Fisher Art inverteres klíma automatikus légtereléssel. Fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.

   

Automatikus téli-nyári átváltás. Automata üzemmódban a Fisher Art klíma berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

   

Automatikus újraindulás. Áramszünet után a minden Fisher klíma automatikusan újraindul, a legutolsó beállítások alapján, és nem kell időt töltenie az ismételt beállítással.

   

Az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy 24 órára előre beprogramozhassa a klíma berendezést a kívánt hőmérsékletre.

 

Fisher Art klíma berendezés, elegáns megjelenésével és minden számos extra szolgáltatásával komfortosabbá teszi otthonát vagy irodáját.

Energiatakarékos, Fisher klíma berendezések 6 év garanciával.

Kiváló műszaki paramétereik önmagukért beszélnek.

Fisher Art klíma műszaki adatok

Fisher Art klíma berendezés különleges megjelenéssel, megfizethető áron. Energiatakarékos inverteres klíma rengeteg extrával.

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.
Válassza a minőséget és az eleganciát.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fisher klímák

Professional klíma - Prémium klíma - Multi Inverter klíma - Heat klíma
Kültéri egység nélküli klíma - Padlóra állítható klíma - Mennyezeti kazettás klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat