Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fujitsu LT inverter klíma

Fujitsu klíma kompromisszumok nélkül

Csúcskategóriás Fujitsu LT klíma kompromisszumok nélkül.
Halk működés, hűtés, fűtés, tiszta levegő. Kis fogyasztású inverteres klíma 10 év garanciával.

Fujitsu LT inverteres klíma nyitókép

A Fujitsu LT sorozat a gyártó minőségi klíma berendezéseinek csúcsmodelljei. Segítségével tiszta, baktérium- és pollenmentes levegőt, valamint egészséges és komfortos, mindig a megfelelő hőmérsékletű környezetet varázsolhat otthonába.

Fujitsu LT inverter klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

2,5 kW-os típus: 0,505 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 1939 Ft / év.
3,5 kW-os típus: 0,850 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 3264 Ft / év.

Fujitsu LT inverter klíma

 

8 érv, amiért érdemes FUJITSU LT klíma berendezést választania:

1. Friss, tiszta, baktérium- és pollenmentes, egészséges levegő.
2. Alacsony villanyszámla - energia-hatékony klíma működés.
3. Csendes klíma működés, hogy Ön nyugodtan tudjon dolgozni, vagy pihenni.
4. Programozható klíma, hogy mikor hazaér, otthonában a kívánt, előre beprogramozott hőmérséklet fogadja.
5. Széles működési tartomány, hogy Ön bármikor (az időjárási viszonyoktól függetlenül) használhassa a klímát.
6. Környezettudatos választás.
7. Tökéletes komfort - az LT sorozat a Fujitsu csúcsmodell klímája a lehető legtöbb extrával.
8. Keskeny kialakítású klíma, letisztult forma, hogy lakása dísze lehessen.

Élvezze a tiszta friss levegőt

Tiszta friss levegő   Az ún. apple catechinszűrővel ellátott klímák több lépésben biztosítják, hogy az otthonában egészséges, friss legyen a levegő.
1. A klíma szűrője először elektrosztatikus úton kiszűri az apró porszemcséket, a gombaspórákat és minden káros mikroorganizmust.
2. Második lépésben az erősen antioxidáns hatású catechin vegyület elpusztítja a kórokozókat.
3. A hosszú élettartamú szagtalanító ionszűrő semlegesíti a baktériumokat és felfrissíti a levegőt.
A klíma így biztosítja Önnek a tiszta, baktériummentes, egészséges levegőt, akkor is, ha nincs lehetősége szellőztetni. Különösen hasznos allergiával küzdők, illetve kisgyermekes családok számára, ahol a tiszta levegő alapkövetelmény.

Csökkentse kiadásait
energiakímélő hűtési-fűtési megoldással

Energiatakarékos működés   A klíma DC Inverteres teljesítményszabályozása olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően a klíma akár évi 40-50%-os energia-megtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készüléknek nemcsak a kompresszora, hanem a kültéri és a beltéri egységek ventilátorainak motorja is inverteres szabályozású. Így a légáram egyenletes, huzatmentes és a klíma működése csendesebb, mint a hagyományos típusoké. A "Gazdaságos üzemmód" gomb megnyomásával, beállíthatjuk, hogy a klíma energiatakarékos üzemmódra kapcsoljon, amint a szoba levegője eléri a kért hőmérsékletet.

Csendes, hogy ne zavarja Önt
napközben és éjszaka

Csendes működés   Kevés klímaberendezés ügyel arra, hogy Ön jól aludjon éjszaka. Az LT sorozatú klímákat úgy tervezték, hogy a működési zaj minimális legyen, így biztosítja a nyugodt pihenést otthonában. A klíma éjszakai üzemmód funkciójának használatával a kültéri egység még halkabbá válik, így a klíma zaja nem zavarja Önt még akkor sem, ha a kültéri egység a hálószobához közel kerül elhelyezésre.

Programozhatóság

Programozhatóság   A klíma háromféle programozási lehetőség biztosít. Heti beállítás: napi 4 ki-bekapcsolási lehetőség, hetente 28 különböző időpont. A napi programozás és az éjszakai üzemmód is elérhető a klíma infra-távirányítóján egyetlen gombnyomással. Így Önnek elérhetővé válik, hogy otthonába hazaérve már az ideális klimatizált hőmérséklet fogadja.

Széles működési tartomány,
hogy Ön bármikor használhassa

Széles működési tartomány  

A Fujitsu LT inverteres klímák széles hőmérséklet működési-tartományban üzemeltethetők:

Hűtés: -10 és 43°C közötti külső hőmérséklet esetén

Fűtés: -20 és 24 °C közötti külső hőmérséklet esetén.

Környezettudatos választás

Fujitsu környezettudatos választás   Világszerte egyre nagyobb figyelem összpontosul a megfelelő energiafelhasználás megvalósítására. Ennek érdekében az Európai Unió hosszú távú energiapolitikát dolgozott ki és elkötelezte magát az ún. 20-20-20 kezdeményezés mellett, vagyis vállalta, hogy 2020-ig: 20%-al csökkenti az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, 20%-al növeli a megújuló energiaforrások részarányát, és 20%-al javítja az energiahatékonyságot. Az új energiahatékonysági szabályozás (ErP - Energy Related Products) előírja a minimálisan teljesítendő hatékonysági szintet, és ennek hatékonysági osztályba sorolását. A Fujitsu LT klíma sorozata messzemenően megfelel a szabályozás követelményeinek. A+++

Tökéletes komfort - egyszerű kezelhetőség

Az LT sorozat klíma berendezései, minden olyan klíma tulajdonságot és klíma funkciót magukban hordoznak, amelyek az Ön kényelmét szolgálják.

Kompakt kialakítás, letisztult forma

A klíma keskeny, hatékonysága mégis nagyobb, mint más hasonló berendezéseké. Kis helyigénye miatt a klíma szinte bármilyen kis térben felszerelhető.

A Fujitsu LT klíma sorozat
extra funkciói

Automata légterelés   A klíma automata légterelése le és fel irányba oszlatja el egyenletesen a klimatizált levegőt, így biztosítva a klíma hatékony és komfortos működését.
     
Powerful üzemmód   A klíma Powerfull üzemmódja lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet nagyon gyors elérését, azaz a klíma a maximumra kapcsol.
     
Automatikus hűtés-fűtés átváltás   Automatikus hűtés-fűtés üzemmód váltás. A Fujitsu LT klíma időnként ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet egymáshoz viszonyított állapotát, és ennek megfelelően választja meg időről időre a megfelelő üzemmódot.
     
Szűrőtisztítási igény kijelzés   A klíma szűrőtisztítási igényének kijelzése. A Fujitsu LT inverteres klíma berendezés folyamatosan ellenőrzi a légtisztító szűrök állapotát. Amikor telítődnek, a kezelő felületen egy lámpa jelzi, hogy tisztítani kell.
     
Automatikus ujrainditas   Automatikus újraindulás. Áramkimaradás után a Fujitsu LT inverteres klíma automatikusan újraindul, a legutolsó beállításoknak megfelelően.
     
Levehető és mosható előlap   Egyszerű és olcsó, részleges tisztítási karbantartás házilag. A klíma előlapja és az előlapi szűrő levehető, mosható.

Fujitsu LT inverter klíma

Fujitsu LT inverter klíma műszaki adatok

Válasszon minőségi klíma berendezést, hogy egy életen át szolgálja!

Válassza a FUJITSU klímát!

Energiatakarékos, FUJITSU inverteres klíma berendezések 10 év garanciával.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fujitsu klímák

Fujitsu LLC klíma - Fujitsu LM klíma - Fujitsu LU klíma
Fujitsu kazetás klíma - Fujitsu multi inverter klíma

Amit még érdemes megnézni: Fisher klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat