Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Hamilton Digital Multi inverter klíma

Hamilton Digital inverteres klíma

A klíma, amely többféleképpen is tudja.

A Hamilton Digital Multi inverter klíma a családi komfortért

Hamilton Digital Multi inverteres klíma

A változatos családi igényekre kifejleszett korszerű inverteres klíma megoldás. Választékos, többféle energiatakarékos hűtési és fűtési megoldás közül választhatunk. A helytakarékos megoldás egyetlen kültéri egységéhez akár 3 beltréi is csatlakoztatható. Válassza a legmegfelelőbb típust minden helyiséghez!

Hamilton Digital Multi inverter klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

4,10 kW-os típus: 1,214 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 4662 Ft/év.
5,28 kW-os típus: 1,610 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 6182 Ft/év.
6,00 kW-os típus: 1,860 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 7142 Ft/év.
7,80 kW-os típus: 2,400 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 9216 Ft/év.

 

Hamilton Digital Multi inverter klíma tisztán tartja a levegőt

Az inverteres Hamilton Digital Multi inverter klíma modern levegőszűrőjének köszönhetően megszabadítja az Ön lakását az irritáló és egészségtelen magas páratartalomtól.

Hamilton Digital Multi inverteres klíma

 

Páramentesítés

Páramentesítő üzemmód: A hőmérséklet számottevő megváltoztatása nélkül képes a klíma a levegő páratartalmát csökkenteni. Így gátolja a penészgombák elszaporodását, a penészfoltok kialakulását, arról nem is beszélve, hogy jelentősen javítja a komfortérzetet.

 

Energiatakarékos inverteres Hamilton Digital Multi inverter klíma

A Hamilton Digital Multi inverter klíma berendezések korszerű technológiája biztosítja a gazdaságos, energiatakarékos működést.

A energiaosztályú klíma

A Hamilton Digital Multi inverter klíma berendezések "A" energiaosztály besorolással rendelkeznek. A nagy hatékonyságú kompresszornak és a modern technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően, az inverteres klíma berendezés működése energiatakarékos, jelentősen csökkentve így az Ön rezsiköltségét.

   
Nagy hatékonyságú DC inverteres klíma

A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energia megtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A klíma készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

 

Az inverteres Hamilton Digital Multi inverter klíma kényelmes

A Hamilton Digital Multi inverter klíma számos olyan kényelmi berendezéssel van ellátva, amely az Ön hétköznapjait könnyíti meg.

Meleg indítás

Meleg indítás, fűtési üzemmódban. A klímagyártó jól tudja, hogy milyen kellemes érzés, amikor átfázva a hazaérkezéskor meleg fogad minket. Ezért a Hamilton Digital Multi inverter klíma beltéri ventilátora fűtés üzemmódban csak a hőcserélő felmelegedése után indul el. Ez azt jelenti, hogy nem fúj hideg levegőt Önre.

Automatikus légterelés Automatikus légterelés. A hideg vagy meleg levegő egyenletes eloszlása érdekében a klíma légterelői lépnek működésbe. Ennek a funkciónak köszönhetően a helyiség minden részében egyformán komfortos lesz a levegő hőmérséklete.
   
Automatikus újraindulás

Automatikus újraindulás. Áramszünet után a Hamilton Digital Multi inverter klíma automatikusan újraindul, a legutolsó beállítások alapján, és nem kell időt töltenie az ismételt beállítással.

   
Időzítő funkció

Az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy 24 órára előre beprogramozhassa a klíma berendezést a kívánt hőmérsékletre.

Hamilton Digital Multi inverteres klíma

 Inverteres Hamilton Digital Multi inverter klíma műszaki paraméterei

Inverteres Hamilton Digital Multi inverter klíma műszaki paraméterei

Az inverteres Hamilton Digital Multi inverter klíma a világ egyik legjobb ár-érték arányú megoldása. Energiatakarékos inverteres klíma, kis helyigénnyel, megfizethető áron.

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.
Válassza a minőséget és az eleganciát.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További klímák

Professional klíma - Prémium klíma - Multi Inverter klíma - Heat klíma
Kültéri egység nélküli klíma - Padlóra állítható klíma - Mennyezeti kazettás klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat