Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fisher padlóra állítható
inverteres split klíma

Fisher klíma berendezések

Tetőterek hűtő-fűtő technológiája. Fisher padlóra állítható klíma.
A padlóra állítható klíma ideális megoldást nyújt minden olyan helyen, hol nincs lehetőség a klíma beltéri egységének szokott helyen történő elhelyezésére.

Fisher padlóra állítható klíma ideális megoldás tetőtéri helységekben

A Fisher padlóra állítható inverteres split klíma tökéletes megoldást biztosít tetőtéri lakások és más különleges kialakítású helyiségek klimatizálására. A több féle beépített légszűrő mindig tiszta és egészséges levegőt biztosít Önnek és családjának. Az alkalmazott inverter technológia pedig rendkívül gazdaságos üzemeltetést biztosít.

 

Fisher padlóra állítható inverteres split klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

5,28 kW-os típus: 1,59 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 6106 Ft / év.
7,03 kW-os típus: 2,19 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 8410 Ft / év.
3,50 kW-os típus: 1,09 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 4186 Ft / év.

 

Fisher padlóra állítható oldalfali klíma - minőségi tetőtéri komfort, megfizethető áron

A berendezés a padlón, vagy picivel a padló felett flexibilisen helyezhető el (hasonlóan egy radiátorhoz), így kevésbé feltűnő, mint egy oldalfali készülék. A klíma hűtéskor felfelé áramoltatja a hideg levegőt, fűtéskor vízszintesen, a padlószinten teríti szét a meleget, így rövid időn belül kellemes, komfortos hőérzetet biztosít. A klíma ráadásul keskeny kialakítású és esztétikus megjelenésű. A DC inverteres technológiának köszönhetően a klímával akár 40-50%-os energia-megtakarítás is elérhető a hagyományos berendezésekhez képest. A beltéri egységben elhelyezett szűrő egy mozdulattal eltávolítható és ugyanilyen egyszerűen visszahelyezhető, ezáltal a klíma tisztítása nagyon egyszerű művelet.

Válassza a tökéletes megoldást tetőtere klimatizálásához, válassz a Fisher padlóra állítható inverteres split klímáját!

A Fisher padlóra állítható inverteres split klíma
extra funkciói a tiszta, egészséges levegőért

Zafir blue bevonat   A „Zafir Blue” bevonat a klíma lamelláin meggátolja, hogy összegyűljenek a légáramlást akadályozó vízcseppek, így a keletkező kondenzvíz szabadon képes lefolyni. Ezáltal a klíma beltéri egysége hamarabb megszárad, és a szennyeződések nem képesek megtapadni, azaz nem alakul ki az állott levegő ráadásul növekszik a hűtés hatékonysága.
     
Ezüstion szűrő   Ezüst ionszűrő: A klímában található szűrő felülete ezüstionokat tartalmaz, amelyek a kórokozókkal és baktériumokkal érintkezve meggátolják azok fejlődését, illetve szétroncsolják szerkezetüket. Ezáltal a klíma szűrője egyúttal fertőtlenít és felfrissíti a klímán keresztüláramló levegőt, elpusztítja a kórokozókat, a baktériumokat és a penészgombákat.

A Fisher padlóra állítható inverteres split klíma
extra funkciói a gazdaságosságért

A++ energiaosztály   „A++” energiaosztály (hűtési): A Fisher padlóra állítható inverteres split klímaberendezésekben megtalálható nagy hatékonyságú kompresszornak valamint a legújabb technológiai vívmányoknak köszönhetően, a berendezések rendkívül energia-hatékonyak, ezáltal az Ön rezsiköltségét csökkentve. A klíma a készenléti („stand by”) állapotban, mindössze 1 W-ot fogyaszt.
     
DC invereres teljesítményszabályozás   A klíma DC inverteres teljesítmény-szabályozása olyan nagyfokú hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően Ön, akár évi 40-50%-os energia-megtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Eközben a klímakészülék kültéri egységének ventilátormotorja szintén inverteres szabályozású, így jelentősen csendesebb működés közben.
     
Gazdaságos éjszakai üzemmód   A beépített gazdaságos éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a klíma jól igazodik az éjszakai időszakra jellemző alacsonyabb hűtési/fűtési komforthoz, ezáltal jelentős energia-megtakarítás érhető el.

A Fisher padlóra állítható inverteres split klíma
extra funkciói a kényelemért

Kihelyezett hőérzékelés   A „Follow me” funkció itt a távoli hőmérséklet érzékelését jelenti: A távirányítóban elhelyezett hőmérséklet-érzékelőnek képes átadni a klíma az érzékelését. Így a távirányítót a szoba bármely pontján elhelyezve, leggyakrabban ott, ahol általában Ön tartózkodik, a berendezés tökéletesen képes igazodni az Ön komfortjához és pontosan képes tartani a kívánt hőmérsékletet.
     
Párátlanító üzemmód   Párátlanító üzemmód: A Fisher padlóra állítható inverteres split klíma speciális funkcióinak köszönhetően képes a levegő páratartalmát csökkenteni, anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná a szoba hőmérsékletét.
     
Hűtőköri hibajelzés   Hűtőköri hibakijelző: A klíma folyamatosan ellenőrzi a saját működését és feltételezhető hiba esetén jelez, sőt szükség esetén leállítja a működést, ezáltal elkerülhető a komolyabb meghibásodás.
     
Melegindítás   Melegindítás: A klíma fűtési üzemmódjában a beltéri légbefúvás csak azután indul el, ahogy a hőcserélő felmelegedett, így nem fújhat hideg levegőt Önre.
     
Automatikus légterelés   A Fisher padlóra állítható inverteres split klíma automatikus légterelése a fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva a megfelelő komfortérzést, valamin az egyenletes légelosztást.
     
Automatikus téli / nyári átállás   Automatikus téli/nyári átváltás: Automata üzemmódban a klíma időről időre ellenőrzi az aktuális, valamint a beállított hőmérséklet viszonyait, és ennek megfelelően választja ki újra és újra a megfelelő üzemmódot.
     
Automatikus újraindulás   A klíma automatikus újraindulása áramszünet után, így távollét esetén sem kell a komfortos hőmérséklet miatt aggódnia.
     
Memóriában eltárolható beállítás   A klíma memóriájában eltárolható egyéni beállítás segíti a kényelmet és biztosítja az egyszerű használatot.
     
Időzítő funkció   Az Időzítő funkció segítségével előre beprogramozhatja a klímán a kívánt hőmérsékletet.
     
Kétirányú légbefúvás   A klíma kétirányú légbefúvása gondoskodik a megfelelő komfortérzet kialakításáról és a gazdaságos hűtés-fűtés üzemmódokról.
     
Infra távirányító   Az infra távirányító segítségével kényelmesen szabályozhatja a klíma funkcióit, a tökéletesen klimatizált és kényelmes eredmény eléréséhez.

Tetőtéri elhelyezésű Fisher padlóra állítható inverteres split klíma

A Fisher padlóra állítható inverteres split klíma nem csak praktikus, de elegáns megoldást is nyújt tetőtéri lakások, illetve olyan helyiségek klimatizálására, ahol a kialakítás nem teszi lehetővé az oldalfali klíma használatát. A Fisher padlóra állítható inverteres split klíma a többi Fisher klímához hasonlóan biztosítja az Ön és családja számára fontos tiszta, egészséges levegőt, valamint a minden időben kellemes és komfortos hőmérsékletet. Mindezt csendes működés közben.

Rendeljen most Fisher padlóra állítható inverteres split klímát!

Minőségi Fisher padlóra állítható klíma, minden lehetséges extrával, megfizethető áron.
Tetőtéri energiatakarékos klíma.

Fisher padlóra állítható inverteres klíma műszaki adatai

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.
Válassza Ön is a minőséget.
Energiatakarékos és esztétikus Fisher padlóra állítható klíma 6 év garanciával.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fisher klímák

Professional klíma - Prémium klíma - Multi Inverter klíma - Heat klíma
Kültéri egység nélküli klíma - Mennyezeti kazettás klíma - Art klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat