Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 
Fujitsu klímák

Fujitsu klíma

Fujitsu klímák
Fujitsu
LLC
klíma család
Fujitsu LLC klíma
  Fujitsu
LM
klíma család
Fujitsu LM klíma
  Fujitsu
LT
klíma család
Fujitsu LT klíma

Halk működés

A Fujitsu LLC klíma család alacsony árával és kivételes minőségével hódít. Csendes működéses közben kívánság szerint hűti vagy fűti a helyiséget, ráadásul frissíti, tisztítja a levegőt. Mindezt energiatakarékos megoldással.

Bővebben >>>

  Tiszta és egészséges levegő

A Fujitsu LM klíma család keskeny kialakításával elegáns dísze lehet a helyiségnek. A hűtő vagy fűtő funkciók mellett a klíma a levegőt is tisztán tartja. A klíma energiatakarékos, illetve széles hőmérsékleti tartományban használható.

Bővebben >>>

  Kimagasló energiahatékonyság

A Fujitsu LT klíma család a gyártó csúcs-modelljeit vonultatja fel. A kimagaslóan hatékony hűtés és fűtés mellett tökéletesen tiszta, baktérium- és pollenmentes levegőt nyújt, hogy az otthon a pihenésről és kényelemről szóljon. Csúcstechnológia, a lehető legtöbb extrával.

Bővebben >>>

         
Fujitsu
LU
klíma család
Fujitsu LU klíma
  Fujitsu
KAZETTÁS
klíma család
Fujitsu kazettás klíma
  Fujitsu
MULTI INVERTER
klíma család
Fujitsu multi inverter klíma
Ellenállhatatlan megjelenés

A Fujitsu LU klíma család tökéletes megjelenési formájával, csendes működésével és gazdaságos üzemeltetésével biztosítja az Ön otthonában vagy irodájában a tiszta, baktérium- és pollenmentes, hűtött vagy fűtött levegőt.

Bővebben >>>

  Nagy terek hatékony hűtése

A Fujitsu mennyezeti kazettás klíma nagyhatékonyságú turbó ventilátorokkal és kiváló légelosztást nyújtó zsaluzattal, elsősorban üzletek, irodák és más nagy légterek, egyenletes, energiatakarékos és csendes klímatechnikáját nyújta.

Bővebben >>>

  Variálhatóság szabadon

A Fujitsu multi inverter klíma rendszer az egyedi igények tökéletes kiszolgálásával és halk működésével járul hozzá, hogy tiszta és friss levegőjű, maximális komfort legyen minden helységben. Egy kültéri egység, kettőtől nyolcig szabadon választható beltéri egység.

Bővebben >>>

         
Miért a Fujitsu klíma?

Fujitsu klíma kompromisszumok nélkül! Ez a Fujitsu klíma minden tagjára igaz. Hiszen szinte bármilyen igényt képesek kielégíteni a garzonlakás klíma megoldásaitól kezdve nagyobb házak, irodák és üzletek komplex kivitelezéséig.

A Fujitsu klíma minden esetben minőségi terméket takar, melyet jól alátámaszt a 10 év garancia is. Fujitsu klíma esetében Önnek és családjának csupán a kényelmes és komfortos, hűtött vagy fűtött otthonát kell élveznie.

A Fujitsu klíma csendes, így a zajra érzékeny emberek számára is előnyös választást jelent. Az inverteres kivitelű Fujitsu klíma energiatakarékos, igazi környezettudatos választás, melyet jól reprezentálnak az A és A+++ energiahatékonysági mutatók is. Kis fogyasztás és csendes működés jellemzi.

A inverteres Fujitsu klíma széles hőmérsékleti tartományban használható, és akár hűt, akár fűt vele, mindig a legtöbb komfortot nyújtja, meglepően kedvező áron.

Kezelése is egyszerű., A Fujitsu klíma működtetése nem okozhat problémát. Jól áttekinthető távirányítója segítségével mindössze csak néhány mozdulattal, Ön a karosszékéből vezérelheti. Energiatakarékos Fujitsu inverteres klíma a tiszta és hűs levegőért.

Minőségi Fujitsu klíma 10 év garanciával!

Kérdése van? Klímát venne, de bizonytalan?
Hívjon bizalommal! Segítünk!
(06 24) 526 300 és (06 30) 283 68 00

 
Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat