Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fisher HEAT inverter klíma

Fisher klíma berendezések

Fisher Heat Inverter klímaberendezés, hűtő és fűtő funkcióval,
minden lehetséges extrával, megfizethető áron.
Energiatakarékos fűtés klíma technikával.

Fisher Heat Inverter klíma = tiszta egeszseges levegő, gazdaságos fűtés klímával

Ki ne szeretné, hogy otthonában tiszta és egészséges legyen a levegő? A Fisher Heat Inverter klíma környezetbarát hűtési és fűtési megoldást nyújt, ráadásul a korszerű energiahatékony technológiának köszönhetően még a rezsiköltségen is spórolhat. Nyáron hűs, télen meleg és mindig tiszta, klimatizált levegő!

A Fisher Heat Inverter klíma kialakítása is egyedülálló, mert a beépített extra funkcióknak köszönhetően tökéletesen tiszta, egészséges levegőt biztosít az Ön és a családja számára. Ez a korszerű klíma nagyban hozzájárul otthon nyugalmához és kényelméhez, hogy Ön komfortosan és vidáman töltse szabadidejét.

 

Fisher Heat klíma energiafogyasztása minimális

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

2,8 kW-os típus: 0,79 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 3034 Ft / év.
3,66 kW-os típus: 1,06 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 4070 Ft / év.
5,27 kW-os típus: 1,66 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 6374 Ft / év.

Fisher Heat Inverter klima
A Fisher Heat® klímaberendezésekbe a szakemberek számos szűrőt és egyéb, az egészség védelmét szolgáló funkciókat építettek be, hogy biztosítsák Önnek a mindig friss és tiszta levegőt.

Fisher Heat Inverter klíma extra funkciói
a tisztább, egészségesebb levegőért

A Fisher Heat klímaberendezésekbe a szakemberek számos szűrőt és egyéb, az egészség védelmét szolgáló funkciókat építettek be, hogy biztosítsák Önnek a friss és tiszta levegőt.

Zafir blue bevonat   Köszönhetően a „Zafir Blue” bevonatnak a klíma lamelláin nem gyűlnek össze a légáramlást akadályozó vízcseppek, így szabadon lefolyhat a keletkező kondenzvíz. Ennek eredménye, hogy a klíma beltéri egység hamar megszárad, a szennyeződések nem képesek megtapadni, azaz nem alakul ki állott levegő szag és nagymértékben nő a hűtés hatékonysága is.
     
Plazmaszűrő   A plazmaszűrő egy jövőbe mutató aktív elektrosztatikus klíma légszűrő technológia, amely első körben polarizálja az apró szennyeződéseket, majd elektronikusan leválasztja azokat. Ezáltal igen hatékonyan képes eltávolítani a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, a kellemetlen szagokat, de még a baktériumokat és a polleneket is.
     
Ezüstion szűrő   Ezüst ionszűrő: A klímában található speciális szűrő bevonata ezüstionokat tartalmaz, melyek érintkezve a kórokozókkal, baktériumokkal, gátolják azok növekedését, illetve szétroncsolják a sejtszerkezetüket. Így ez a szűrő egyszerre fertőtlenít és felfrissíti a klímán keresztüláramló levegőt, elpusztítja a kórokozókat, a baktériumokat és a penészgombákat.
     
Hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő   A klíma hideg katalitikus szagtalanító finomszűrője egy speciálisan felületkezelt szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a megszűrt levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket stb).
     
Öntisztító funkció   Öntisztító funkció: A Fisher klímák belső hőcserélő felületének penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését akadályozza meg a készülékben. A hűtés és párátlanítás után a távirányítón lévő gomb megnyomásával választható ez a funkció.

A Fisher Heat Inverter splitklíma
extra funkciói
gazdaságos használatot biztosítanak

A++ energiaosztály   „A++” energiaosztály (hűtési): A Fisher Heat klímaberendezésekben megtalálható nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően, ezek a berendezések rendkívül energia-hatékonyak, az Ön rezsiköltségét csökkentve ezáltal. A berendezés a készenléti („stand by”) állapotban, mindössze 1 W-ot fogyaszt.
     
DC invereres teljesítményszabályozás   A klíma DC inverteres teljesítménybeli szabályozása olyan nagyfokú hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően évi akár 40-50%-os energia-megtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Mindazonáltal a klímakészülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jelentősen csendesebb működés közben.
     
Gazdaságos éjszakai üzemmód   A beépített gazdaságos éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a klíma igazodik az éjszakai időszakra jellemző alacsonyabb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energia-megtakarítás érhető el.

A Fisher Heat Inverter klíma
extra funkciókkal kényezteti használóit

Temperálási funkció fagyvédelemre   Klíma temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: A készülék képes fagyvédelmet biztosítani a megfelelő beállítást követően, és automatikusan bekapcsolni, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken. Ez a funkció különösen nyaralóknál, illetve ritkán használt lakásoknál hasznos.
     
Kihelyezett hőérzékelés   A „Follow me” funkció itt távoli hőérzékelést jelent: A távirányítóban elhelyezett hőérzékelőnek képes átadni a klíma a szobahőmérséklet érzékelését. Így a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján elhelyezve, például ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan képes tartani a kívánt hőmérsékletet.
     
Párátlanító üzemmód   Párátlanító üzemmód: A Fisher Heat hűtő-fűtő klíma képes csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná a szoba hőmérsékletét.
     
Hűtőköri hibajelzés   Hűtőköri hibakijelzés: A klímaberendezés folyamatosan képes ellenőrizni a saját működését és hiba esetén jelezni, sőt szükség esetén leállítja a működést, így elkerülhető a berendezés komolyabb meghibásodása.
     
Melegindítás - klíma fűtés üzemmódban   Melegindítás: A klíma fűtési üzemmódjában a beltéri ventilátor csak azután indul el, ahogy a hőcserélő felmelegedett, így nem fúj hideg levegőt Önre. A Fisher HEAT inverter klíma kimagaslóan jó fűtési hatékonysággel rendelkezik. Így a klíma fűtés olcsón nem csak egy álom, hanem valóság. Ezzel a berendezésel, nagyon kevés áram fogyasztása mellet valósúl meg a gazdaságos fűtés klímával.
     
Turbó üzemmód   Turbó üzemmód: Maximális teljesítmény, amivel a lehető leggyorsabban elérheti az Ön által beállított hőmérsékletet. Lehet az akár hűtés, vagy klíma fűtés, szinte percek alatt kellemes lesz a hőmérséklet
     
Négyirányú automatikus légterelés   A hűtő-fűtő klíma négyirányú automatikus légtereléssel (le/fel és jobbra/balra) biztosítja az egyenletes légeloszlást.
     
Automatikus téli / nyári átállás   Automatikus téli/nyári átváltás: Automata üzemmódban a klímaberendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális valamint a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.
     
Automatikus újraindulás   A klíma automatikus újraindulása áramszünet után, így távollét esetén sem kell a komfortos hőmérséklet miatt aggódnia.
     
Memóriában eltárolható beállítás   A klíma memóriájában eltárolható egyéni beállítás segíti a kényelmet és biztosítja az egyszerű használatot.
     
Időzítő funkció   Az Időzítő funkció segítségével előre beprogramozhatja a klímán a kívánt hőmérsékletet. Így a berendezés távollétében nem fogyaszt áramot. Amikor viszont hazaérkezik, már kellemes hőmérséklettel fogadja a Fisher klíma

Fisher Heat Inverter klíma - gardaságos fűtés és hűtés egy berendezéssel

Rendeljen most Fisher Heat inverter klímaberendezést.
Fisher Heat split klíma, minden lehetséges extrával, megfizethető áron.
Energiatakarékos inverteres klíma.

Fisher Heat Inverter klíma műszaki adatok

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.
Válassza a minőséget.
Energiatakarékos, Fisher Heat klíma 6 év garanciával.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fisher klímák

Professional klíma - Prémium klíma - Multi Inverter klíma - Mennyezeti kazettás klíma
Kültéri egység nélküli klíma - Padlóra állítható klíma - Art klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat