Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fisher Summer klíma

Fisher klímatechnika

Fisher Summer split klíma berendezés letisztult megjelenéssel, kiváló áron.
Energiatakarékos inverteres klíma rengeteg extrával.

A Fisher Summer klíma berendezés a modern és hatékony választás.

Fisher Summer klíma

A Fisher Summer klíma hatékony inverteres megoldásával a tökéletes hőérzet komfortját viszi otthonába. Egyszerű, letisztult formavilága minden környezetben helytáll. A korszerű inverteres klíma a hűtés és fűtés kényelme mellett a levegő egészséges tisztaságáért is felelős. Kiszűri a port, a füstöt, a polleneket, de még a baktériumokat és vírusokat is.

 

Fisher Summer klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

2,6 kW-os típus: 0,91 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 3494 Ft/év.
3,43 kW-os típus: 1,33 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 5107 Ft/év.

 

Fisher Summer klíma a komfortos és tiszta levegőért

A Fisher Summer inverteres klíma berendezésekbe többféle filter került beépítésre, hogy biztosítsa Önnek a friss, tiszta, egészséges levegőt.

Fisher Art inverter klíma

 

Blue Fin bevonat

Köszönhetően a Blue Fin bevonatnak a klíma lamelláin nem gyűlnek össze a légáramlást akadályozó vízcseppek, így szabadon lefolyhat a keletkező kondenzvíz. Ennek eredménye, hogy a klíma beltéri egység hamar megszárad, a szennyeződések nem képesek megtapadni, azaz nem alakul ki állott levegő szag és nagymértékben nő a hűtés hatékonysága is.

   
Ezüstion szűrő

Ezüst ionszűrő: A klímában található speciális szűrő bevonata ezüstionokat tartalmaz, melyek érintkezve a kórokozókkal, baktériumokkal, gátolják azok növekedését, illetve szétroncsolják a sejtszerkezetüket. Így ez a szűrő egyszerre fertőtlenít és felfrissíti a klímán keresztüláramló levegőt, elpusztítja a kórokozókat, a baktériumokat és a penészgombákat.

   
Fisher Summer öntisztító klíma-funkció

A Fisher Summer inverteres klíma rendszerek öntisztító funkciója megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával indítható ez a funkció.

   
Fisher Summer klíma hideg katalitikus szagtalanító szűrő

A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb). Így a Fisher Art klíma üde és tiszta levegőt biztosít.

Fisher Summer inverteres klíma

 

A Fisher Summer klíma energiatakarékos

A Fisher Summer klíma berendezések modern technológiája biztosítja a gazdaságos, energiatakarékos működést.

A+ energiaosztályú klíma

A Fisher Summer klíma berendezések "A+" energiaosztály besorolással. A nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően, az inverteres klíma berendezés működése energiatakarékos, jelentősen csökkentve így az Ön rezsiköltségét.

   
Nagy hatékonyságú DC inverteres klíma

A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energia megtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A klíma készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

 

Fisher Summer klíma a tökéletes komfort és kényelem

Az elegáns megjelenés ma már nem elég. Jól tudják ezt a Fisher klíma mérnökei is. Ezért számos olyan funkció is bekerült a Fisher Art klíma berendezésekbe, amitől az Ön kényelme és komfortérzete még tökéletesebb.

 "Follow me" funkció, kihelyezett hő érzékeléssel. A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hő érzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor az inverteres klíma berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

   

Párátlanító üzemmód. Ezzel a funkcióval csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy a klíma berendezés jelentősen megváltoztatná a levegő hőmérsékletét.

   

Meleg indítás, fűtési üzemmódban. A Fisher mérnökei jól tudják, hogy milyen kellemes az, amikor átfázva a hazaérkezéskor meleg fogad minket. Ezért a Fisher Art inverteres klíma beltéri ventilátora fűtés üzemmódban csak a hőcserélő felmelegedése után indul el. Így nem fúj hideget Önre.

   

Turbó üzemmód. Ha gyors hűtésre van szükség, akkor turbó üzemmódban maximális a teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.

   

Fisher Summer inverteres klíma automatikus légtereléssel. Fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.

   

Automatikus téli-nyári átváltás. Automata üzemmódban a Fisher Art klíma berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

   

Automatikus újraindulás. Áramszünet után a minden Fisher klíma automatikusan újraindul, a legutolsó beállítások alapján, és nem kell időt töltenie az ismételt beállítással.

   

Az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy 24 órára előre beprogramozhassa a klíma berendezést a kívánt hőmérsékletre.

 

Fisher Summer klíma, időtálló megjelenésével és számos korszerű technikai szolgáltatásával komfortosabbá teszi otthonát vagy irodáját.

Energiatakarékos, Fisher klíma berendezések 6 év garanciával.

Kiváló műszaki paramétereik önmagukért beszélnek.

Fisher Summer klíma műszaki adatok

Fisher Summer klíma berendezés letisztult megjelenéssel, megfizethető áron. Energiatakarékos inverteres klíma rengeteg extrával.

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.
Válassza a minőséget és az eleganciát.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fisher klímák

Professional klíma - Prémium klíma - Multi Inverter klíma - Heat klíma
Kültéri egység nélküli klíma - Padlóra állítható klíma - Mennyezeti kazettás klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat