Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Hamilton Digital Mono split klíma

Hamilton Digital inverteres klíma

Költséghatékony hűtési-fűtési megoldás egész évben.
Kiváló ár-érték arány.

A Hamilton Digital Mono split klíma széles hőmérsékleti tartományban működőképes.

Hamilton Digital inverteres klíma

Válassza a családjának megfelelő bármelyik teljesítményű modellt, a beépített extra funkcióknak köszönhetően a maximális kényelmet nyújtja. Ár-érték arányban ez egyik legjobb választás, ráadásul a modern technika vívmányait is magába foglalja.

 

Hamilton Digital Mono split klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

2,5 kW-os típus: 0,670 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 2573 Ft/év.
3,5 kW-os típus: 1,090 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 4186 Ft/év.
5,1 kW-os típus: 1,600 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 6144 Ft/év.
7,0 kW-os típus: 2,180 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft/kWh = 8371 Ft/év.

 

Megoldást keres, de egyszerre túl sok az információ? Hívjon, kérdezzen! Mi már több ezret csináltunk!

Hamilton Digital Mono split klíma légtisztító funkciókkal

Az inverteres Hamilton Digital Mono split klíma integrált szűrőinek köszönhetően megszabadítja az Ön lakását a lebegő szennyeződésektől. Kiszűri a port, a gombákat, valamint a baktériumokat és akár a füstöt is.

Hamilton Digital inverteres klíma

 

Biofilter

Biofilter finomszűrő: kiszűri a levegőben található mikroszkopikus porrészecskéket és egyéb szennyeződéseket, valamint ártalmatlanítja a baktériumokat és gombákat.

   
hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő

Hideg-katalitikus szagtalanító finomszűrő: kiszűri a kelletlen szagokat, a dohányfüstöt, nagy hatékonysággal közömbösíti és szűri ki a baktériumokat és egyéb mikroorganizmusokat, valamint gátolja azok elszaporodását, terjedését.

   
Blue Fin bevonatú hőcserélő

A hőcserélő egyedi Blue Fin bevonatának köszönhetően a különféle szennyezőanyagok és a mikroorganizmusok nem képesek megtapadni az inverteres Hamilton Digital Mono split klíma hőcserélő felületén. A klíma így tovább marad tiszta és hosszabb ideig képes egészséges levegőt biztosítani Önnek.

Energiatakarékos inverteres Hamilton Digital Mono split klíma

A Hamilton Digital Mono split klíma berendezések korszerű technológiája biztosítja a gazdaságos, energiatakarékos működést.

A++ energiaosztályú klíma

A Hamilton Digital Mono split klíma berendezések "A++ / A+" energiaosztály besorolással rendelkeznek. A nagy hatékonyságú kompresszornak és a modern technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően, az inverteres klíma berendezés működése energiatakarékos, jelentősen csökkentve így az Ön rezsiköltségét.

   
Nagy hatékonyságú DC inverteres klíma

A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energia megtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A klíma készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

   
Energiatakarékos klíma gazdaságos éjszakai üzemmóddal

A komfortos éjszakai üzemmód biztosítja, hogy a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez. Így a Hamilton Digital Mono split klíma berendezések nem csak takarékosak, de jelentősen csendesebbek is.

Hamilton Digital inverteres klíma

 

Klímát szeretne, de nem tudja melyiket? Hívjon, kérdezzen! Mi már több ezret telepítettünk!

Az inverteres Hamilton Digital Mono split klíma kényelmes

Hamilton Digital klíma számos olyan kényelmi berendezéssel van ellátva, amely az Ön hétköznapjait könnyíti meg.

Páramentesítő üzemmód

Párátlanító üzemmód. Ezzel a funkcióval csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy a klíma berendezés jelentősen megváltoztatná a levegő hőmérsékletét.

   
Meleg indítás fűtési üzemmódban

Meleg indítás, fűtési üzemmódban. A klímagyártó jól tudja, hogy milyen kellemes érzés, amikor átfázva a hazaérkezéskor meleg fogad minket. Ezért a Hamilton Digital inverteres klíma beltéri ventilátora fűtés üzemmódban csak a hőcserélő felmelegedése után indul el. Ez azt jelenti, hogy nem fúj hideg levegőt Önre.

   
Turbó üzemmód

Turbó üzemmód. Ha gyors hűtésre van szükség, akkor turbó üzemmódban maximális a teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.

   
Automatikus légterelés

Hamilton Digital inverteres klíma automatikus légtereléssel. Fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.

   
Automatikus téli-nyári átváltás

Automatikus téli-nyári átváltás. Automata üzemmódban a Hamilton Digital klíma időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

   
Automatikus újraindulás

Automatikus újraindulás. Áramszünet után a Hamilton Digital klíma automatikusan újraindul, a legutolsó beállítások alapján, és nem kell időt töltenie az ismételt beállítással.

   
Időzítő funkció

Az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy 24 órára előre beprogramozhassa a klíma berendezést a kívánt hőmérsékletre.

Inverteres Hamilton Digital Mono split klíma műszaki paraméterei

Hamilton Digital inverteres klíma műszaki adatok

Az inverteres Hamilton Digital klíma a világ kedvelt márkái közé tartozik. Megfizethető áron. Energiatakarékos inverteres klíma rengeteg extrával.

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.
Válassza a minőséget és az eleganciát.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További klímák

Professional klíma - Prémium klíma - Multi Inverter klíma - Heat klíma
Kültéri egység nélküli klíma - Padlóra állítható klíma - Mennyezeti kazettás klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat