Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Fisher Professional klíma

Fisfer klímaberendezések

Fisher Professional split klíma berendezés, minden lehetséges extrával, megfizethető áron.
Energiatakarékos inverteres klíma.

Tiszta és hűs levegő - ez a Fisher klíma

Képzeljen el agy klímát, mely halk működésével nem zavarja a pihenésben, tiszta és egészséges levegővel hűti, vagy fűti otthonát, irodáját. Képzelje el, hogy mindezt energiatakarékosan teszi, a legtöbb kényelmi funkcióval. A Fisher klíma berendezéseket különösen ajánljuk, ha allergiával vagy asztmával küzd.

 

Fisher Professional klíma energiafogyasztása

A klíma üzemeltetési költségének kiszámítása hűtési módban: A műszaki adatlapon szereplő teljesítmény-felvételt szorozzuk a használt napok és órák számával, a villamos-energia árával, figyelembe véve az inverter tényleges áramfelvételét.
A használt órák évenként változnak, ezért számoljunk az elmúlt száz év hőségnapjainak, azaz a 30°C fölötti maximumok átlagos számával, ami 24 nap / év. Tekintve, hogy egy jó minőségű inverteres klíma áramfelvétele, a kíván hőmérséklet elérése után már a felére csökken, ezért a napi 8 órás használat mellett is nagyon olcsó az üzemeltetése. De nézzünk a konkrét számításokat, 40 Ft / kWh áramdíj mellett.

2,7 kW-os típus: 0,91 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 3494 Ft / év.
3,2 kW-os típus: 1,11 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 4262 Ft / év.
5,0 kW-os típus: 1,78 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 6835 Ft / év.
6,6 kW-os típus: 2,29 kW × 8 óra × 50% áramfelvétel × 24 nap × 40 Ft / kWh = 8794 Ft / év.

 

Fisher professional klíma

 

Fisher klíma a tiszta és egészséges levegőért

A Fisher Professional klíma berendezésekbe számos szűrő került beépítésre, hogy biztosítsa Önnek a friss, tiszta, egészséges levegőt.

Fisher klíma levegő tisztító ionizátorral

A Fisher klíma berendezésben lévő ionizátor negatív és pozitív ionokat bocsát a légáramba, melyek találkozásakor óriási energia szabadul fel, amely képes a levegőben lévő baktériumok, mikrobák elpusztítására. A kibocsátott ionok között többségben vannak a negatív ionok, melyek nyugtatják az idegrendszert, jótékony hatással vannak a vérkeringésre, erősítik az immunrendszert, segítik az anyagcsere folyamatokat, és hatékony segítséget adnak a légzőszervi megbetegedések megelőzésében. (Pl.: asztma, tüdőgyulladás, stb...) A negatív ionok csökkentik a levegő por és füsttartalmát, közömbösítik a szagokat.

   
Fisher klíma silver ion szűrője kiszűri a kórokozókat és a baktériumokat,

A silver ion szűrő bevonata ezüstionokat tartalmaz, melyek érintkezve a kórokozókkal, baktériumokkal behatolnak azok sejtszerkezetébe és gátolják növekedésüket, illetve szétroncsolják a szerkezetüket. Így a szűrő segítségével a Fisher Professional inverteres klíma fertőtlenít és felfrissíti a keresztüláramló levegőt, elpusztítva a kórokozókat, baktériumokat és penészgombákat.

   
Fisher klíma hideg katalitikus szagtalanító szűrővel

A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb). Így a Fisher Professional klíma üde és tiszta levegőt biztosít.

   
A Fisher klíma golden fin bevonata megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését

A Fisher Professional klíma beltéri egységen a speciális golden fin bevonat megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad. Emellett javul a hőátadás és az energiahatékonyság. Kültéri egységen a speciális golden fin bevonat biztosítja a kondenzátor élettartamának jelentős megnövekedését. A Fisher professional klíma rendszerek bevonata véd az eső és egyéb korróziós hatásokkal szemben is. A bevonatnak köszönhetően hőszivattyús üzemben lerövidül a leolvasztási idő, növelve ezzel a berendezés fűtőteljesítményét.

   
Fisher klíma rendszerek öntisztító funkcióval

A Fisher klíma rendszerek öntisztító funkciója megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával indítható ez a funkció.

 

Fisher klíma a gazdaságosságért

A Fisher Professional inverteres klíma berendezések korszerű technológiája biztosítja a gazdaságos, energiatakarékos működést.

Fisher klíma A energia osztályú besorolással Fisher klíma A+ energia osztályú besorolással

A Fisher Professional klíma berendezések "A", illetve "A+" energiaosztály besorolással. A nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően, az inverteres klíma berendezés működése energiatakarékos, jelentősen csökkentve így az Ön rezsiköltségét. A berendezés "stand by", vagyis készenléti állapotban, mindössze 1 W-ot fogyaszt.

     
Energiatakarékos DC inverter klíma

A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energia megtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A klíma készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

     
Gazdaságos üzemmódú klíma

A gazdaságos éjszakai üzemmód biztosítja, hogy a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez. Így a Fisher klíma berendezésekkel jelentős energia megtakarítást érhet el.

 

Fisher klíma a kényelemért

A kényelem ma már nem luxus. Jól tudják ezt a Fisher mérnökei is. Ezért több olyan funkciót is beépítettek a Fisher Professional klíma berendezésekbe, amik az Ön kényelmét és komfortérzetét szolgálják.

Fisher Professional inverter klíma

Fisher klíma kihelyezett hő érzékeléssel

"Follow me" funkció, kihelyezett hő érzékeléssel. A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hő érzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor az inverteres klíma berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

   
Párátlanító klíma

Párátlanító üzemmód. Ezzel a funkcióval csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy a klíma berendezés jelentősen megváltoztatná a levegő hőmérsékletét.

   
Fisher klíma fűtés üzemmódban meleg indítással

Meleg indítás, fűtési üzemmódban. A Fisher mérnökei jól tudják, hogy milyen kellemes az, amikor átfázva a hazaérkezéskor meleg fogad minket. Ezért a Fisher Professional klíma beltéri ventilátora fűtés üzemmódban csak a hőcserélő felmelegedése után indul el. Így nem fúj hideget Önre.

   
A Fisher klíma turbo üzemmódban gyorsabban hűt

Turbó üzemmód. Ha gyors hűtésre van szükség, akkor turbó üzemmódban maximális a teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.

   

Fisher Professional klíma automatikus légtereléssel. Fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.

   

Automatikus téli-nyári átváltás. Automata üzemmódban a Fisher klíma berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

   

Automatikus újraindulás. Áramszünet után a Fisher Professional klíma automatikusan újraindul, a legutolsó beállítások alapján, és nem kell időt töltenie az ismételt beállítással.

   

Az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy 24 órára előre beprogramozhassa a klíma berendezést a kívánt hőmérsékletre.

 

Rendeljen most Fisher Professional klíma berendezést.

Fisher Professional split klíma berendezés, minden lehetséges extrával, megfizethető áron.
Energiatakarékos inverteres klíma.

Fisher klíma műszaki adatok

Inverteres klíma az Alarm & Automatic System Kft-nél.
Válassza a minőséget.
Energiatakarékos, Fisher Professional klíma berendezések 6 év garanciával.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja.

További Fisher klímák

Prémium klíma - Heat klíma - Multi Inverter klíma - Mennyezeti kazettás klíma
Kültéri egység nélküli klíma - Padlóra állítható klíma - Art klíma

Amit még érdemes megnézni: Fujitsu klíma >>>

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat